Omdömen om Linero Pizzeria o. Pub
2010-11-12
joakim larsson
skitt god mat och pizza salad. dem har ju allt man behöver. skulle kunna tänka mig attb örja äta frukost där med.... :) :)
2009-11-03
Mårten
Pizzorna är inget speciellt, men till det priset! Har för mig att en vanlig Vesuvio kostar 69 kr! Det är fult av en pizzeria att ta så dyrt för att de inte har några konkurrenter! När man kommer dit så ser man en stor platt-TV med dyra kabelkanaler, det är ju sjukt att de har så dyra pizzor så att de kan lägga pengarna på sånt!
Sen har de till och med mage att ta 10 kronor extra på läsk och 10 kronor extra för en extra tallrik om man ska dela på en pizza! Det finns ganska mycket extrakostnader.
2009-11-03
Mårten
Min vän så mycket som jag minns så kostar vesuvio 55 och inte 69 kr
2009-08-10
Bill,Bull
Prova de med gorgonzola............slår allt.......
2009-01-30
besti lund
guld värda personal,rent och trevlig lokal.Bästa servis.
2009-01-01
Nej tack!
Låg 50:- över för två exakt samma pizzor som vi brukar köpa i stan, och Linero är typ landet. Sen blev vi besvikna, otrevlig kvinna och sen dröp pizzorna av fett och torrt var köttet och små var de osså, nej tack inte fler ggr där!Trist!
2008-10-22
gillade smaken både på deg och fyllning men pizzan var bara något större än en barnpizza. gick inte ens ut till kanten på kartongen
2008-08-12
Först och främst så var det dyrt för att vara i Lund. Sen i det dyra priset så ingick inte dricka. Och ovanpå det så hade ägaren mage att begära 3 kr extra för en påse att ta dom i. 3 kr är iofs ingen summa att tala om men jag tänker inte spendera mina pengar hos nån som är så snål. Och pizzorna var inget speciellt alls.
2008-03-14
personalen bästa i hela lund.
2007-12-23
Det bästa som finns, personalen är guld värda och servicen är utmärkt, bästa pizzerian i Lund.
2007-07-16
Maz
La bomba, extra lök och pommes, med bernaisås. Det sjukaste jag ätit. :D Måste prova den. En riktigt bra pizzeria.
Köpte spätta på planka på nyårsafton. Den var faktiskt oätlig.... Potatismoset salt, och spättan INTE god!!! Riktigt äckligt! Jag bad och x-tra grönsaker och bearneissås istället för remoladen, men fick inget av det. Tyvärr...
Så, Linero, håll er till pizzorna för de är superba!!!