Kategori: Uthyrning Damkläder Kläder - Uthyrning Fest-, bröllopskläder
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Bröllopshuset
2011-05-21
Brud i juli
Kom in och ville prova en underkjol till en bröllopsklänning. De hade inga small uppackade för provning utan tyckte jag skulle prova large. När jag inte ville det slängde de till mig en förpackning där ringarna inte var ihopmonterade." Help yourself "
2011-05-19
Besviken
Så länge det inte är några problem är de hur trevliga och bra som helst, men ganska rakt på. Min bröllopsklänning lämnade de ut 2 dagar före bröllopet med svarta markeringar runt allt broderi, utan att säga något. Upptäckte det av en händelse och fick spendera hela dagen före bröllopet i Linköping i väntan på att de skulle gnugga bort allt! Fick komma tillbaka flera gånger eftersom hon missade fläckar hela tiden! Kändes inte som en ny klänning längre...Till på köpet var de otrevliga och förklarade att brudar blir alltid helt hysteriska och att de flera gånger struntat i att göra ändringar och ändå blir bruden nöjd tillslut!!!?
Om man inte har någon respekt för "hysteriska" brudar som tycker DEN dagen är den viktigaste ska man byta jobb!
Min mans väst var dessutom fläckig och jackan luktade svett - alltså inte tvättad! Äckligt!
Efter allt detta tyckte den kaxiga ägarinnan att hon var snäll om hon bjöd på kemtvätten efteråt! Hade varit bättre om allt varit tiptop till bröllopet!
2011-03-16
Erica
Jag fick först vänta nästan väldigt lång tid innan jag fick hjälp. När det till slut blev min tur förklarade jag att jag inte ville ha en lång vit klassisk brudklänning utan en knälång i enkel modell.
Hon tyckte jag skulle prova långa klänningar med massor tyll och pärlor som jag tyckte va skitfula. När jag inte ville prova dessa blev hon sur och ännu värre när hon förstod att jag var öppen för andra förslag än en vit klännning.
Hon tittade på mej, skakade på huvudet och sa -Lilla vän, du kommer ångra dig, jag lovar!
Hon sa massor konstiga saker för sig o mumlade hela tiden om att jag skulle ångra mig. Att vi skulle tappa hela bröllopskänslan mm..
Hon var mycket oproffesionell.
Det hela slutade att hon slutade expidera oss och gick och hjälpte en annan tjej utan att säga något. Jag blev helt paff och fick inte fram ett ljud och gick chockad och arg ut genom butiken.
Fruktansvärt dåligt!!!!
2011-03-01
Anna N
Jag blev jättebra bemött på Bröllopshuset från första gången jag var där. Gjorde ett antal prövningar och upplevde att personalen inte bara brydde sig utan även hjälpte till. Tjejen som jag fick hjälp av tog fram en klänning direkt efter att hon frågat vad jag var ute efter och sett min kroppsform, jag var tveksam, men efter att ha provat den blev jag kär och det var min klänning!
Min make kunde inte en sån frockcoat som han ville ha i någon butik och sen när vi var inne på Bröllopshuset när vi skulle testa klänningen, så tog han upp det problemet med tjejen som hjälpte oss och hon hittade precis en sån som han letat efter! Fast den var inte i rätt strl så de sydde om den på knappa 1 vecka, service!
Vi var helnöjda!
2011-01-08
Man känner sig inte välkommen, butiken är inte alls inbjudande, personalen hänger på disken och tittar konstigt på en när man kliver in och de verkar inte intresserade av att sälja brudklänningar. Rekommenderas ej.
2010-11-18
När jag ena dagen kom in till bröllopshuset för att prova klänning fick jag inte ens ett hej utan gick och kollade lite själv. När jag en annan dag gick tillbacka tvingades jag fråga om hjälp. Det var verkligen inte det bemötande jag hade velat ha. Mer oservice inriktade människor än dessa går inte att fiinna. Jag skulle aldrig i mittt liv återvända dit igen, det finns så många bättre butiker jag varit i där dom vill hjälpa en att få "the day of you life" .
Det var inte bara den otrevliga personalen utan det var äckliga golv och otrevliga omklädningsrum. Kännsla för att veta vad kunden är ute efter? NO NO NO... Dom gav mig en gammal klänning att prova som var "såå fiin" och skulle passa mig "såå braa" nej, tack. Ge mig det jag vill ha annars kan det va..
/Besviken men alldrig återkommande storkund
(Såg även nu att man var tvungen att sätta en sol var men skulle hellre skippa det)
2010-08-19
Glad blivande brud
Har också träffat en ny tjej på bröllopshuset som måste vara den där Carina. En glad och härlig tjej med gnistrande ögon...45+, lite "satt", mörkt hår med lugg? Hursom helst, vilken skillnad mot tidigare bemötande som varit svalt och ointresserat, nonchalant och direkt otrevligt. Hon visade verkligen en glädje i sitt jobb och det verkade aldrig ta slut på idéer och vilja att hjälpa till. Var har hon jobbat innan mån tro, hon måste ju ha jobbat med detta typ hela livet. Ny i stan? För jag vet inget annat motsvarande ställe i Linköping.
Kul för bröllopshuset, det kan vara en räddande ängel för ägaren för som den övriga personalen fungerat länge (läs många inlägg nedan) så hade det nog varit konken när som helst.
/ Glad blivande brud
2010-08-15
sorry baby
Gick in på Bröllopshuset tänkte köpa brud och tärnklänningar Ingen som serva mig eller fråga om jag ville ha hjälp. Personalen stog och talade med varandra.
2010-08-11
Var inne i våras och fick samma bemötande som jag läser om här nedan. MEN...nu har det börjat en ny tjej vid namn Carina som är otroligt serviceminded, hjälpsam, vet vad kunden vill ha och framför allt...VILL HJÄLPA TILL.
Hon har massor med idéer men är absolut lyhörd för kunden egna idéer. Fråga efter Carina nästa gång så lovar jag er att ni går inte besvikna från Bröllopshuset. :)
2010-05-06
Vi var på BRÖLLOPSHUSET för "kvinnans viktigaste dag" - Bröllop. MEN vilket fruktansvärt bemötande vi stötte på, bruden var nästan gråtfärdig efter första klänningen.Det kändes som om klänningen hon fick på sig var något som expediten ville bli av med.Ingen större vilja att visa vad som fanns i sortimentet, bruden fick stå långa stunder i underkläderna o vänta.MEN det värsta var när det kom in en väninna som"inte ville störa" men det brydde sig inte expediten om hon ställde sig att prata o vi fick vänta....o vänta...till sist försvann de in bakom för att kolla ngt på datan..OCH där stod vi. Bad den andra tjejen om hjälp(trodde vi) men hon försvann oxå.Efter en lång stund i underkläder klädde vi på oss och lämnade så småningom butiken.UNDRAR hur lång tid det tog innan de märkte att vi gått,
FRUKTANSVÄRT BEMÖTANDE.
Dessutom var butiken väldigt ofräsch, skitiga golv o förhänge till provhytten även klänningarna såg ofräscha ut.Undrar hur länge denna butik är kvar??
2010-05-04
js
anv de i samband med bröllop, katastrof, bytte butik i sista sekunden. DE KAN INTE LEVERERA!
2010-04-20
Besviken
Det absolut värsta ställe jag någonsin varit på, jag kan stark rekommendera att åka till Norrköping istället. Det är värt resan!!! Ps. Vi fick inte våran brudklänning innan bröllopet, kul va!!
2009-12-23
Karin
Jag kom in till affären och hittade en massa klänningar som var sååå fina, jätte bra utbud. Men först hittade vi ingen personal, efter att gått och tittat på klänningar i ca 15 min kom det ut 2 personal som synade mig uppifrån och ned och sedan sa att de inte hade några klänningar som passade mig....BYT PERSONAL!!!
///en som inte har finkläder varje dag, men som ändå har råd att köpa den dyraste klänningen...dvs döm aldrig personer på utsidan!!!
2009-05-04
besviken
Tänk att en person kan förstöra intrycket av en hel butik. Har aldrig varit med om mer omförskämt bemötande än jag och jag om min bästa vän fick på Bröllopshuset. Visst de har bäst utbud i Linköping men passa er för bitska kommentarer när ni ska prova och sy in eller ut era klänningar. Inte kul att få sådana kommentarer när man ska prova käder inför den kanske mest betydelsefulla dagen i sitt liv. Nej, framför serviceinriktad personal. Och lova mig en sak ta aldrig med er en klänning därifrån utan att prova den innan - har du otur kan du inte andas i den. Alla ni som väljer Bröllophuset stå på er med era önskemål om ändringar - det är ni som är kunden och det är ni som betalar. Ska tilläggas att det är en ur personalen som sabbar för övriga, man kan ju bara hoppas att någon inser vem och ser till att denna person får kicken.
2009-05-02
Helnöjd!
Har hittat min drömklänning i denna butik, och även börjat köpa alla tillbehör där, och eftersom personalen är så trevlig och tillåter många provningar fram och tillbaka, kan jag bestämma mig, skulle aldrig kunna köpa bröllopsklänning eller accesoarer i en butik om man inte får prova ordentligt eller ta kort, men det får man verkligen här! Kan varmt rekommenderas - till skillnad från andra bröllopsbutiker i stan, däremot måste man kunna ta deras kritik, som bara bygger på stort kunnande från deras sida enligt mig.
2009-03-29
Man blir förvånad av hur falska människor i butik kan vara, sämsta servicen jag vart med om! Några dagar innan mitt bröllop var jag och mina tärnor på bröllopshuset och provade, en av mina tärnor vars klänning redan var klar frågade om hon inte skulle testa en gång till, för säkerhets skull men fick till svar att det inte var nödvändigt. Men när vi står där på bröllopsdagen så är det två hål i klänningen, och den sitter som om den vore 3 strl för stor! Och se till att aldrig lämna klänningen för tvätt, min förstörde de och tog inget ansvar för det, utan kom med en massa dumma bortförklaringar. Dessa människor borde gå en kurs i trevligt bemötande och lära sig hur man behåller kunder i stället för att lura dem!
2009-02-11
anna
Personal som är enligt min mening mkt inkompetenta!! Tog fram klänningar som jag inte alls var intresserade av och mer eller mindre tvingades prova.. Fick inte titta själv ngt alls på klänningarna. Provrum där annan personal sprang igenom och glodde på mig då jag själv stod där halvnaken och bortkommen!!NEJ USCH vilken butik!!Mkt dåligt bemötande
2008-09-22
Fd. kund
En affär med mycket klänningar men med otrevlig personal som kändes okunnig. Hade väldig otur när jag köpte min klänning och när jag klagade fick jag ett mycket snorkigt bemötande. Är ju nåt speciellt när man ska köpa en brudklänning, ångrar verkligen att jag köpte min där. Ingen butik jag rekommenderar. Se även upp för deras skitiga golv i "provhytten".
2008-07-18
arg
Jag kraftig, letar klänning, så dåligt bemötande och snorkig personal har jag aldrig varit med om. det finns 1000 gånger bätttre ställen
2008-06-25
kajsa
ingen bra affär. Dom har säkert tusen klänningar, jag fick bara prova en, som dessutom var för liten, två storlekar mindre än vad jag ska ha! Ingen trevligt bemötande och tror att dom vet bäst. Som brud och tärna vill man testa olika, men det får man inte där!
2008-05-27
hu
inte så kul, mkt folk och trångt, men om personalen hade varit trevligare, inte så snorkig och besservissig skulle jag kanske tyckt det var roligt att vara där ändå...Jag förstår inte att man inte kan vara ödmjuk och lyssna på vad kunden är ute efter och acceptera det. Sån tur var hittade jag en superfin klänning där i alla fall ...
2008-03-12
Minna
Provat ut en jättefin klänning till vårt bröllop. Tjejerna är hur goda,trevliga och tillmötesgående som helst. Lika bra gick det när mannen skulle prova ut sina kläder. Har varit och "tjyvprovat" :-) klänningen flera ggr och personalen har alltid varit trevliga i mitt tycke. Jag har bara gott att säga om dem!
2008-03-09
cah
gick in dit för att köpa mig något jag kunde ha under min klänning. allt var bra när jag var där och så men sen när jag kom hem och provade, kunde jag inte ha det men klänningen och gick dit och skulle lämna tillbaka det 5 dagar efter men det fick jag inte och personalen var jätte otrevlig. en affär jag avråder personer att gå till.
2008-02-08
Hittade min drömklänning och fick trevligt bemötande. Men när klänningen satt för tajt vid sista provningen en vecka före Dagen D (jag kunde knappt andas), fick jag till svar "Det är ingen som ser om du har dragkedjan öppen under middagen". Tack för det, Bröllopshuset, love you too.
2008-01-17
besviken
dåligt bemötande flera grr kommer inte tillbaks
2007-06-01
AJS
...hittade jag på Bröllopshuset i Linköping. Allt kändes rätt och jag fick väldigt bra hjälp vid provningen. Men när min blivande man däremot skulle gå in där och prova ut sina kläder fick vi känslan av att mest vara i vägen. Ingen respons alls! Tråkigt att det första intrycket skuggas av det senare...
personalen är otrevlig och värkar inte vilja sälja några klänningar , min man skulle kolla kostym och dom luktade illa , väääääääldigt dåligt och rekommenderas inte tillskilnad från andra butiker som finns nere i stan ,