Bilia Personbilar AB

Omdömen om Bilia Personbilar AB

2012-04-16

Mange

Reservdelar!

Härlig service av Kent i kassan, hjälper till att kolla upp reservdelar och man får prata av sig en stund om Volvobilarna. Han lägger själen i arbetet och är inga konstigheter om man skulle behöva prisuppgifter. Kommer garanterat fortsätta beställa där sålänge övrig personal lär sig utav Kent!

2012-01-23

Ulf Axelsson

Volvo V 70

Jag tycker att det jobbar goa gubbar på Volvo. Den service jag har fått är av högsta klass. Jag bor i Oslo och kör med glädje 35mil för att få service av folk jag litar på : )

2011-09-30

Dålig verkstad!

Åkte dit för att kunde inte starta min bil...de felsökte i 6 timmar..en avgift på 3600kr då de tar 600kr/timme. Efter felsökningen sade de att jag måste byta 1 alt 2 delar för 12.000 - 22.000kr annars får jag inte igång bilen..jag tyckte det lät skumt så jag bogserade den till en annan firma som konstaterade att en kabel var av..1500kr fick jag betala till dem och bilen har fungerat jätte bra sen de 4 månaderna..inte nog med så är jag 99% att de skadade bilen..kan tyvärr inte bevisa det pga att en bärgare var inblandad..jag såg hur bärgare hanterade bilen och man såg hur Bilia försökte gömma skadan när de parkerade bilen och att verkstadskillen ljög!
Krävde pengarna tillbaka från Bilia,fick nej! Fick tillbaka mina pengar från Bilia efter att ha kontaktat högre chefer.
Så om ni valt Bilia..stå på er vid problem och Välj annat !
Har inte satt min fot i någon Bilia anläggning sen dess!

2011-07-24

Benny

Hehe är det verkligen så fortfarande

Personalen lunkar omkring lite lojt. Sätter sig tillrätta... tar en slurk på kaffekoppen. Puh! Jag börjar ju inte föränn om en minut... låt kunden vänta... Nummer 18. Jag trodde inte sådana ställen fanns kvar. Nästan värt ett besök bara för att se jargongen.

2011-06-25

Sergio Rios

Sämsta verkstaden i stan!

Åkte ditt för att reparera en buckla på bilen i februari i år, enligt dem skulle reparation ta en vecka, men istället tog det två veckor. Efter att hämtat bilen märkte jag att en del av bucklan fortfarande var kvar. Jag åkte tillbaka ditt och frågade vad hade hänt, de hade missat det helt enkelt, de bad om ursäkt och lovade att de skulle ringa mig snarast för att reparera bucklan. Jag väntade 3 månader, men de hör inte av sig, så jag ringde dem och det vissa sig att de hade glömt bort det. Till sist fick jag en tid och lämnade in bilen, hämtade den igen efter en och en halv vecka och vet ni vad!? Bucklan va kvar!! Helt otrolig!! Det går inte att reparera sa de, vände ryggen mot mig och gick därifrån. Helt otroligt att en verkstad inte lyckas fixa en liten buckla efter att ha haft bilen i sammanlagt en månad!!!
Som sammanfattning kan jag säga: Fina lokaler och välklädd personal, men sämsta verkstaden någonsin! Otrevlig och okunnig personal!

Fler företag i Göteborg