Bilia

Omdömen om Bilia

2011-07-21

Tom Höggång

Nöjd med verkstan

Andra har sämre erfarenheter, men Bila Haga Norra klarade att fixa mina motorstörningar som två verkstäder tidigare gått bet på. Ohemult pris var det heller inte. Smidigt och enkelt, men lång kö förstås.

2011-06-06

Ronnie Kilman

Super

Extremt bra service.
Jag trodde aldrig en Volvo skulle ägas av mig.
Köp en XC60 så blir livet roligare.

2011-05-13

Daniel

Snabb service

Okomplicerad att få kontakt och service från Plåtverkstaden.

2011-05-03

Lars

Bemötande -värt att fråga

Fick en bra bemötande av Bilias personal då jag fått en del utbytt på min nya bil som de först ville ha betalt för. De var dock villiga att ändra detta eftersom delen ifråga borde hålla hela bilens livscykel. Värt att fråga alltså och det går att resonera med dem.

2011-04-21

Tre gånger...

...var vi där för att titta på lättare begagnad Volvo. Ingen av gångerna fick vi någon uppmärksamhet eller ens ett hej. Trodde i min enfald att alla säljare drömde om ett välklätt par i 30-40 årsåldern med bra ekonomi, men inte de på Bilia. Åkte till Volvo i Akalla istället och där fick vi det vi ville både vad gäller bemötande och bil.

2011-03-30

Besviken

Klarar inte ens av att byta olja

Mycket dåliga, slarviga samt undermålig service

2010-12-16

Ett skämt

Undvik denna "verkstad".

2010-11-25

Gustav B Gustav B

Bra men aningen långsamt

Anlitade plåtverkstan. Servicen är bra, trevlig personal och allt man kan efterfråga gällande detta. Jobbet är bra utfört så vitt jag vet. Enda nackdelen med denna verkstad är att det tar lång tid att få tid.

2010-07-18

Kent

Bilia - Renault service

Bokade 1000 mila service som innebär byte av olja och oljefilter på min Clio 2009 årsmodell. Fick pris på jobbet som skulle gå på 1500:- (dyrt) fick tid 2 veckor senare. När jag lämnat in bilen och åkt därifrån så ringer servicekillen 4 timmar senare och säger att servicen nu kostar 1900:- pga av att bilen var så "ny"( 1 år gammal) att han inte hade det rätta priset när jag bokade. Pratade med hans chef men dom ville absolut inte göra servicen för det överenskomna priset på 1500:-. Jag känner att jag blev lurad från första början av Bilia ,dom försöker nog tjäna in pengar eftersom dom sålde bilen ganska billigt. Kommer aldrig att sätta min fot igen på detta lurendrejeriföretag.

2010-05-11

Peter L Peter L

Bilia plåtverkstad

Ursäkta mig har ni tid att laga min bil?
Haru beställt tid?
Nej!
Då kan jag tyvärr inte hjälpa dig
Ja men du sitter ju ändå bara å fikar
Hör du inte! Du måste beställa tid!!!!

Fler företag i Solna