Kategori: Barnartiklar Leksaker, lekredskap - Detaljister Presentartiklar - Detaljister Barnvagnar
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Babyhuset i Varberg AB
2009-02-27
mamma 2007
Personalen, iofs hjälpsam, sjabblade bort både beställning av barnvagn och senare även delar till den. Butiken saknar konkurrens i Varberg och det märks på deras priser på just vagnar med tillbehör. Kläder som Name it håller bra pris, men nappflaskor och andra småsaker är riktigt dyrt i jämförelse. Tråkigt!
2008-11-26
BJ
Inbjudande affär dit vi vänt oss för alla möjliga inköp till vårt barn. Kunnig och hjälpsam personal med stor servicekänsla. De är mycket noggranna vid beställningar så att inget glöms bort, såsom tillbehör, färger och storlekar. Stort utbud av varor: skötväskor, barnkläder, sängar, barnvagnar och bilbarnstolar, allt detta till konkurrenskraftiga priser. För oss var det också mycket smidigt att se ut en barnvagn under graviditeten som vi ville ha med leverans till födseln. Hit kommer vi tillbaka när nummer "två" kommer, om inte förr.
Jag har bara positivt att säga om butiken och personalen. Fräsch inbjudande butik med precis allt man kan önska sig finnas i en barnaffär. Personalen är trevliga och otroligt hjälpsam.