Omdömen om Hårmetropolen
2011-03-09
självklart de bästa frisörerna i stan, alltid nöjd när jag går därifrån!
2011-01-31
duktiga frisörer o trevligt bemötande!! kann derför rekomender dom på det varmaste!!
2008-11-24
Nöjd kund
Hårmetropolens "Sussie" är den som har hand om brudpar som vill göra sig iordning hos dem. Inför en sådan stor händelse som bröllopp är man väldigt nervös och har ingen aning om hur saker ska göras och i vilken ordning, men Sussie tog hand om allt. Hon var mycket noggran, vänlig och hade egna förslag och idéer utan att bli påträngande och att man kände sig tvungen till någoting. Cirka 2 månader före brölloppet bokade vi in en tid för att känne efter om det kunde bli bra. Vi kom överens om en ungefärlig frisyr samt även sminkning, vilket jag blev glatt överraskad om att det ingick. Brudklänningen som jag hyrt, kunde jag åka direkt och lämna hos dem så tog dem hand om den till bröllopsdagen (även försäkrad via dem då). På brölloppsdagen hade vi tagit till gott om tid och förutom mig så fixade hon även en fin frisyr på min tärna samt frisyr och mycket lätt smink på min make. Blev lite dyrare än vi sagt från början men med den hjälpen var det helt klart värt det!

tack för att ni finns,