Fler träffar Blommor - Blomsterhandlare Linköping
Blomstertorget i Tannefors
Tel 013 - 13 92 42, G. Tanneforsv., 580 06 LINKÖPING7 omdömen för Blomstertorget i Tannefors:
RSS2009-11-30
Bodil
Väldigt Dyrt !
Blomstertorget är ju väldigt dyra om man jämför med Blomsterlandet som alltid har låga priser på nästan allt.Dessutom är de trevligare i butiken ochså :)
2009-11-09
Rosen
Dyrt !
De är väldigt dyra jämfört med Blomsterladet som köper sina blommor direkt hos odlare och slipper mellanhänderna.
2009-06-15
Ingrid
OK priser och service
Jag har alltid fått ett bra bemötande och service, men det är klart om man åker dit när det är som mest folk kanske man får vänta en stund på att få hjälp. Priserna är åt minstonde inte dyrare än Plantagen så vitt jag sett.
2009-02-05
Hånad
Elaka
Personalen stod och skrattade bakom mig och min systers rygg när vi handlade blommor till min systers brudbukett som jag skulle binda åt henne. Kvinnan som "hjälpte oss" fnös åt att vi skulle göra den själva. För upplysning så blev buketten helt fantastisk, jag har fått så mycket beröm och gästerna trodde att den var gjord av ett riktigt proffs.
2007-07-18
Sara
Stressigt och trångt
På Blomstertorget har jag handlat mina sommarväxter och fleråriga växter i många år. Men stressig och dålig service vid mitt senaste besök gör mig tveksam. Höga priser i förhållande till konkurrenter gör mig också tveksam.
2007-06-19
Camilla
Gröna fingrar
På Blomstertorget i Linköping får man alltid professionell hjälp av trevlig personal. Det breda och välsorterade sortimentet av högkvalitativa växter som dessutom är odlade i länet gör att man alltid väljer att åka hit. Fräschare för varje år efter renovering och utbyggnad!
Dyrt? Jag håller inte med!
Dyrt är det sista det är på Blomstertorget i Tannefors. Däremot så är växterna av betydligt högre kvalitet än någon konkurent i Linköping. Ingen annan stans hittar du en sån fullständig kunskap och service. Jag har alltid fått toppenråd för min trädgård. Hit kommer jag alltid att gå för här får jag alltid lite mer än jag förväntar mig!