Anglés Hårvård

Omdömen om Anglés Hårvård

2012-01-25

Åsa

Kanonfrissa!

Har gått hos Marie i många år nu. Är supernöjd varje gång. Nu har även min dotter och svärmor börjat gå där och vi är lika glada varje gång vi ska dit! Marie är helt suverän!

2011-12-05

Samma frissa i 9 år!!!

Sedan jag fick tips om Marie har jag bara låtit henne klippa mig.

2010-07-11

Malin

Mycket nöjd med klippning (ca 15 cm) och slingor

Bokade tid hos Marie efter att ha läst alla omdömen här. Alltid nervöst med ny frisör, men jag blev verkligen super nöjd! Kul att gå till en frisör som brinner för sitt jobb och som gör allt för att kunden ska bli nöjd. Är själv dålig på att veta vad jag ska göra, men det fick jag hjälp med - stort plus!

2010-04-15

Charlotte

Top notch

Marie är den enda som förstår sig på mitt hår. Hon är superduktig på färger!!
Jag är alltid jättenöjd när jag går därifrån med både klippning och färg.
Hon gör aldrig något som hon inte själv kan stå för, både hon och kunden ska vara nöjda med resultatet.
Marie är alltid go' och glad =)

2010-01-27

majjsan

Slingor

Fina slingor och bäst i sthlm..helt klart!

2009-12-01

Sumpan-bo

Marie är jättetrevlig och jag blir alltid lika nöjd efter ett besök. Detta kommer ifrån en 19-årig kille vilket visar att hon kan göra dom allra flesta nöjda!

2009-09-09

Sthlm-bo!

Mitt nya jag

Wow, jag gick till Marie för ett par år sedan och under dessa år så är det bara hos Marie som jag blivit riktigt nöjd. Igår åkte jag till henne för jag bokat tid. Visste inte riktigt vad EXAKT det var jag skulle göra. Men hon förstod hur jag ville ha det och färgen blev helt otrolig. Marie är bäst!