Fåle Bygg & Design AB

Omdömen om Fåle Bygg & Design AB

2012-03-27

Torbjörn J Torbjörn J

Badrumsrenovering

Vi är mycket nöjda - man oroar sig ju som lekman en massa när det gäller renovering av badrum, men vi fick hela tiden information om hur arbetet fortskred samt förslag om alternativa lösningar och förbättringar. Trots flera förändringar och uppdagade saker som behövde åtgärdas så lyckades de utföra det huvudsakliga arbetet inom från början utsatt tid, vilket vi tyckte var imponerande.

Det känns som om vi hade en himla tur med vårt val av hantverkare, när man hör alla skräckhistorier folk råkar ut för, med oändliga förseningar, folk som slutar dyka upp och andra hemskheter.

Kvaliteten och helhetsintrycket känns mycket bra - jag tror inte vi kunde ha varit nöjdare med hur detta har gått. -Stor eloge till Jacques & co!

2012-03-03

Angela

Bathroom renovation

Last year, Fåle Bygg--Jacques P. with colleagues Andreas, Simon, Hugo and others--listened to our ideas and then transformed our bathroom and guest bathroom with aesthetic awareness and outstanding craftsmanship.The renovation process took longer than we had planned, but Fåle Bygg gave us results that more than met our expectations. The final results were worth every crown we spent. I will definitely contact Jacques and his team when it is time for the next project!

2012-03-02

Stefan

Renovering av badrum

Vi har precis fått vårt badrum totalrenoverat av Fåle Bygg och är mycket nöjda med slutresultatet.
Både underarbete och finish känns väl utfört. Jacques är lyhörd men kom samtidigt med många bra förslag på lösningar. Han har definitivt en känsla för vad som fungerar och blir snyggt.

Vi kommer säkert anlita företaget fler gånger framtiden.

2011-03-24

Sebastian & Mikaela

Nytt härligt badrum

Tacksam för att Jaque och medarbetare var intresserade av att jag skulle få ett så bra badrum som möjligt. Kreativa förslag gällande stort och smått. Det blev bättre än väntat! Tidsplan och budget var inga problem.

2011-03-06

Kanonnöjd!

FåleBygg!! Absolut gehör! Absolut stil

Varje gång gäster kommer in i vårt kök eller badrum blir dom lika imponerade. Själva har vi varit otroligt nöjda med Fåle Bygg och Jacques Paulin från första kontakten över en ritning via en väl hållen tids- o kostnadsbudget till ett fantastiskt slutresultat! Det bästa med Fåle var att man ofta hade egna, kreativa idéer och alltid hade en absolut, perfekt finish på allt arbete! Vi kan varmt rekomendera Fåle Bygg i alla bygg och inredningssammanhang!

2011-02-26

Flying Dutchman

Totalrenovering

Vi lät Fålebygg göra en större renovering av vårt hus när vi bodde utomlands under ett antal år. Det var ombyggnad och installation av nytt kök, nytt badrum, nytt golv och ytskikt i vardagsrum, m m. En viss oro fanns i och med att vi inte kunde vara på plats regelbundet och övervaka arbetet. En oro som var helt obefogad. Allt flöt otroligt bra och man höll budget och allt var klart på utsatt tid. Vad jag uppskattar mest är att de har idéer och åsikter som de framför under arbetets gång. Monterar inte bara upp saker om de tycker att det inte ser bra ut utan hör av sig och kommer med förslag. Det blev många mail och samtal under resans gång men det bidrog till att resultatet blev enastående. Vill ni anlita hantverkare som utan frågor gör det ni ber om, anlita inte Fålebygg. Om ni däremot vill anlita en firma som har känsla för detaljer och estetik så är de rätt för er. Vi kommer att anlita Fålebygg igen när det blir dags.

2011-02-23

CW

Ett kök att vara lycklig över

Jacques Paulin och hans medarbetare är lysande! De äger den kunnighet och yrkesskicklighet som gör att det varit en sann glädje att samverka med dem, både vid planeringen av och sedan vid genomförandet av vår omfattande köksrenovering.
Med sin professionella kunskap, känsla för estetik och stora erfarenhet har de tillmötesgått varje behov och tagit varje fråga man ställt på allvar. Inget har varit omöjligt, utan varje problem har lösts, ett i taget. Jag är glad och tacksam över att vi fått ett helt unikt kök som är vackert, trevligt, rationellt och utfört på ett konstnärligt sätt av personer som sätter kvalitet och goda prestationer i främsta rummet.

2011-01-03

Nåntuna

Nöjd!

Vi har renoverat ett duschrum, ett badrum och ett tvättrum under 2007 och 2009, med väldigt gott resultat. Speciellt gillade vi att de tänkte till kring duschrummet och föreslog en lösning med utbyggnad in i en klädkammare, det blev den bästa dusch vi någonsin haft. Enda negativa är att de verkar ha viss växtvärk, ibland svårt att räcka till överallt.

SU

Supernöjd!

Vi renoverade hela badrummet 2008. Det finns inte en enda liten detalj som vi inte är nöjda med. Mycket noggrannt utfört arbete. De tänkte till och med på att avståndet mellan toalett och vägg skulle vara exakt så brett så dammsugarmunstycket gick in. Det blev mycket bättre än vi tänkt från början! Nu ska vi renovera köket och det är självklart att vi anlitar Fålebygg eftersom vi inte vill riskera att något blir slarvigt utfört.

AR

Toppenresultat !

Hösten 2009 renoverade Fåle Bygg mitt badrum. Jag är mycket nöjd på slutresultatet och hur arbetet genomfördes. Kan varmt rekommendera Fåle Bygg, speciellt om du vill ha det lilla extra.

LS

Helnöjd

Fåle Bygg renoverade under hösten 2010 två badrum åt mig.Goda råd med lyhördhet för mina önskemål. Höll tid och pris enligt överenskommelse. Trevligt och bra bemötande och utmärkt resultat.

Bob

Världsklass!

Fåle Bygg har gjort en omfattande renovering av hela vår lägenhet, inklusive badrum och kök. Arbetet har utförts med stor noggrannhet och med känsla för detaljer. Vi är jättenöjda! Bemötande och kommunikation med ansvarig och anställda har också fungerat jättebra.

AVA

Perfekt!

Med en utmärkt känsla för detaljer och med ett stort engagemang gjorde Fåle Bygg om vårt stora badrum. Bl a fogade de på eget bevåg om alla väggar eftersom de inte tyckte att den vita fogen hade helt rätt nyans! Mycket noggrannt! Dessutom försökte de anställda i möjligaste mån att respektera resten av vårt hem, genom att t ex ta av sig skorna när de lämnade renoveringszonen. Det är nästan så att vi saknar dem lite...

Nöjd kund

Nöjd kund!

Fåle Bygg gjorde omfattande arbeten under hösten 2010 (bl.a. två badrum + bastu). Utmärkt bemötande, engagerad personal och hög noggranhet i utförandet. Resultatet blev bättre än förväntat. Enda minussidan var att arbetet tog lite längre tid än planerat (men hellre det än slarvigt genomförande). Kan varmt rekommendera dem!

Uppsalabo

Är mycket nöjd med jobbet

I våras kaklade Fåle Bygg om i vårt kök och monterade ny diskbänk. Bra kontakt, tidsplan och uppskattat pris för jobbet hölls. Välgjort arbete. Kommer att anlita Fåle Bygg för ett större renoveringsprojekt.

Fler företag i Uppsala