Omdömen om Stockholm Brud & Fest
2011-04-17
Stefan
Vi var runt på flera olika bröllopsbutiker men bäst service och hjälp fick vi på Stockholm Brud & Fest
på Hornsgatan 132. Jag och min bestman blev utomordentligt bemötta av duktiga och verkligen tjejer med servicemind. Ni är bäst och tack för hjälpen.
2010-02-21
Besviken wtb
Jag säger bara: URUSEL PERSONAL! Kanske verkar trevlig och hjälpsam i början, men sen när det väl gäller så skyller de sina fel på kunden. De hade "råkat" hyrt ut min htb´s kläder till en annan. Lyd mitt råd, ni kan gå dit och prova och titta men hyr/köp någon annan stans. LITA EJ PÅ STOCKHOLM BRUD OCH FEST!
2009-07-09
En vän hyrde tärnklänning som behövdes läggas upp. Då hon hämtade klänningen gjorde hon den stora missen att inte titta/prova den utan tänkte "hur fel kan det bli!? att lägga upp lilka mycket runt om kan man väl inte misslyckas med..." På dagen D märkte vi dock att personalen/sömmerskan hade gjort ett synnerligen taffligt jobb. Klänningen var upplaggd drygt 10 cm fram och inget bak!!! Dessutom syntes sömnaden på framsidan av tyget. Fruktansvärt tråkigt! När detta påpekades vid återlämnandet av klänningen så hävdade personalen att den modellen skulle vara med släp. Varför inte ta till sig kritiken och kompensera en missnöjd kund!? Då hade de sluppit det här inlägget...
2009-07-01
Mia
Bästa servicen,utmärkt personal ,tjejerna är fantastiska jag min man och mina tärnor blev så lyckade på vår dag,hade inte klarat mig utan dem,Läst igenom lite omdömen tycker att den som påstod sig köpa klänning med trasig dragkedja ett tips titta igenom varan nästa gång tror inte ngn butik säljer en trasig vara,dessutom konstigt att du inte märkte det vid provningen när du köpte klänningen hur fick du annars igen klänningen?????
2009-03-25
E
Personalen var ej lyhörd för önskemål och efter en timmes provande hade de inte lyckats ta fram en enda klänning i rätt storlek.
2009-02-23
Snart Mrs
Hjälpsam, trevlig och kunnig personal! Finns klänningar i alla modeller och prisklasser att välja mellan. Bästa brudbutiken jag besökt!
2008-11-20
Linda
Köpte en bröllopsklänning där men använde till sist en annan (från Kiks,dom är toppen). Tur var det, för när jag skulle sälja den oanvända klänningen från Brud & fest på nätet så märkte jag att dragkedjan var sönder. Trots att jag hade kvitto och lapparna satt kvar insisterade den mycket osympatiska och otrevliga butikspersonalen på att jag hade haft sönder dragkedjan. De påstog även att det inte var något fel på klänningen - det var ju dragkedjan som var sönder!! Är besviken , ledsen och arg. Samtidigt väldigt glad att jag inte hade på mig deras (Axelbandslösa!)klänning på mitt bröllop - ofrivillig toplesshow är inget någon brud drömmer om. Jag jobbar själv i butik sedan 15 år och så här behandlar inte en seriös butik sina kunder. Så lyd mitt råd och handla inte här.
2008-07-05
sosso&sami
Vi vill tacka er alla som hjälpte oss med den stora dagen i vårt liv. Vi va på många brud butiker, men hos er blev vi kvar, blev omhändetagen på de bästa möjliga sätt! DE ENDA VI KAN SÄGA ÄR TACK FÖR ALL HJÄLP. Mvh/// sosso & sami 8/12-07
2008-04-14
Sofia
Min kompis och jag ville titta på en underkjol och en slöja. Det var inte mycket folk (två st) men vi fick ändå ingen hjälp, de sa att de skulle komma med underkjol,sklle bara först... Vi väntade i ca en kvart. Men eftersom personalen ignorerade oss gick vi där ifrån
2008-03-25
angelica
har läst igenom lite omdömen vart lite chokad när jag va där med en väninna så hade dom väldigt dålig och okunnng personal fy!
2008-03-16
Charlotta
Jag är så otroligt glad över att jag redan första dagen jag skulle titta efter brudklänning klev in på Stockholm brud & fest.! Efter det behövde jag inte leta mer. Vilken enormt fin service och proffsigt bemötande. Lena är en klippa med stort tålamod och alltid glad och hjälpsam! Ingen av de butikerna jag varit i utöver denna har kunnat mäta sig med dem. Här känner jag mig som kund sedd och viktig!
2008-02-03
Jessica
Helt underbar butik med varm och otrolig professionel service. Kände mig trygg i mitt val av klänning till mig själv och till mina tärnor från första stund.
2008-01-05
Camilla
Utmärkt bemötande på denna butik! Tyvärr (tycker jag) var i princip alla klänningar av stora storlekar.. De gjorde så att de satte ihop klänningen med klämmor om man är mindre, vilket jag inte tycker ger riktigt rätt bild av den riktiga passformen...
2007-11-19
Lilly
Jag letade after an klänning till Nobel festen och till ett smoking bröllop. Tjejen i butiken var jätte hjälpsam och snäll. Provade flera klännigar flera gånger om tills vi hittade den perfekta. Superbra service!
2007-08-13
Joakim
Jag och min best man har varit runt i alla tänkbara butiker i Stockholm för att hyra kläder. Ingen annan stans har vi fått så bra bemötande och service. Rekomenderar Stockholm Brud & Fest till alla som vill ha personlig service och ett stort utbud. PS Tack tjejer för att ni gjorde oss så snygga. ;)
2007-08-06
Cina
Fick jättebra service när jag provade och beställde min brudklänning. Personalen var väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Snabba svar på telefon under leveranstiden och samtal därifrån direkt när klänningen kommit. Jag är helnöjd och rekommenderar dem verkligen!
2007-06-12
Kubisztal
Stockholm Brud och Fest ger brudparet ett professionellt bemötande vid beslut om att hyra bröllopskläder; kundens behov och önskningar identifieras snabbt. Därefter görs ett träffsäkert urval ur det digra sortimentet. Personalen är trevlig och förmår hantera krävande kunder, som står inför ett stort beslut som de (förhoppningsvis) inte kommer ställas inför igen. Genom att ge kunden gott om tid att fundera och diskutera skapas en avslappnad atmosfär, vilket gör att hyrbeslutet är väl genomtänkt när man lämnar butiken. Affären erbjuder uthyrning av kläder och skor för både brud, brudgum, brudtärna och brudnäbb, dessutom även andra festklänningar.
fel kan det alltid bli men vi är sååå nöjda med all hjälp vi fått, toppen personal