Här finns allt, praktiskt taget! Bygg- och järnhandelsvaror, verktyg, VVS, husgeråd, cyklar, gräsklippare, leksaker till ungarna mm mm. Här kan man hitta grejor som man letat ihjäl sig efter i Stockholm med omnejd. Kunnig och trevlig personal, ingenting är omöjligt. Behöver man två skruv får man köpa två och slipper köpa en stor förpackning som troligen aldrig kommer till användning. Sluta köp järnvaror på fastlandet eller någon annanstans. Det är bara att gå över ån efter vatten! Vi måste vara rädda om vårt vattenhål på Storsudret!