Restaurang Panelen

Omdömen om Restaurang Panelen

2012-04-21

Jonas

God mat och mysig lokal

Goda klassiska kötträtter serveras i en mysig miljö. Sällsynt idag med serveringar som inte är kala och sterilt vitmålade.

2012-02-17

Fredrik

Lagar de någon mat själva alls?

Var där och käkade dagens. Valde snitzel, det började med att man fick en skål med sallad dränkt i vinäger och salt och verkligen vit sallad, inte ens isberg. Bordet man hade val att sitta vid dukades till slut av efter ett flertal påpekanden till servitrisen. Döm sedan om min besvikelse när det visade sig vara en färdigpanerad köttbit med pommes frites från ica som de hade värmt på och toppat med lite "vitlökssmör". Kände direkt att det bara var att vara tyst, äta och lämna stället så fort som möjligt. Hit går jag aldrig mer, då kan jag lika gärna köpa findus färdigrätter och micra själv.

2011-09-20

Joakim

Dyrt och medelmåttigt.

En gammal inrökt orenoverad sylta, vissa tycker säkert det är charmigt, jag tycker det är ofräscht. Liten blandsallad i skål, hämtas själv i kassan, 280 kr för en black and white och en stor öl. Inget speciellt, för dyrt, hälften hade räckt. Liknade brukar kosta 129 kr inkl. öl. Inte speciellt gott var det heller. Rekommenderas ej!

2011-07-24

Bocuse

Halvfabrikat

En av bodens kanske äldsta restauranger? Hur som haver, beställde en plankstek då jag tyckte det skulle bli intressant med en "vällagad" sådan.

In kommer något som vilken pizzeria som helst skulle kunnat göra bättre. Pulvermos, burksparris, burkchampinjoner samt en gråbrun köttbit.

Pepparsåsen kan vem som helst göra med grädde, peppar och valfri grillolja. Vitlökssåsen, grädde och cantadou samt lite steksaft. Etc.

Normalpriser för en hyfsad sylta, men maten är inte på något sätt värt pengarna. Tyvärr är detta den enda "vanliga" restaurangen i Boden som man gärna hade besökt frekvent om de bara kunnat bemöda sig med att laga bra mat med riktiga råvaror.

2011-03-03

göteborgaren

Bäst i Boden, bland de bästa i Norrbotten

Panelen är en av Norrbottens BÄSTA restauranger. Skön uteservering om sommaren. Dessutom en underbar byggnad - som ägarna som väl är - INTE moderniserat sönder och samman. Gemytligt, trivsamt, och HÄRLIGT OTRENDIGT. Lägg därtill väldigt bra mat.
Rekommenderas skarpt!

2011-02-09

Sådär

Sådär..

Helt okej mat, men inte värt pengarna tycker jag. Fick inte köttet rätt stekt, beställde well done och det var rosa inuti, dåligt! Ingen vidare service på det stället. Och väldigt dåligt att man måste gå till kassan för att beställa mat, är ju mycket trevligare när dom kommer till borden och tar beställningen. Verkar vara väldigt mycket yngre skolungdomar som jobbar där, som inte är rätt utbildade och som inte vet vad god service inebär.

2010-01-24

Besviken

Tråkig enkel meny!

Tycker menyn är tråkig kött kött kött ..
inget snille som gjort menyn man ska kunna tillaga oxfile sen så ska man kunna göra ett antal såser

snitzeln är halvfabrikat samma sak med nötbiten på luncherna

nä jag bojkottar stället får betydligt bättre mat för pengarna på andra ställen

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger