Björkhaga Hotell & Konferens

Omdömen om Björkhaga Hotell & Konferens

2008-11-26

Jojo

Björkhaga i Friluftsriket!

När snön yr kring husknuten är det mysigt att ta sig till Björkhagas mysigt julpyntade lokaler. Sitta ner och njuta sill- och salladsbord följt av varmrätt och kaffe på maten. Vällagat och mumsigt värre! Har man kortare lunch kan man köpa med sig dagens i en låda till riktigt bra pris.

2008-11-22

Amanda

Vad som kan bli bättre

Jag har ätit mat på Bjökhaga många gånger och maten är bara utsökt.Jag har också sovit över i deras hotellrum det är detsamma mycket bra. Björkhaga har ju också en liten bubbelpool utanför själva hotellet, den är mycket skön att slappna av i men det ända minuset jag har är att vi bubbelpoolen kan det vara lite väl varmt ibland och vattnet kan vara lite smutsigt och lukta lite illa men det är inget allvarligt. Annars rekommenderar jag Björkhaga i Mullsjö för alla som är i Mullsjö att äta där för maten är juvlig och alla som jobbar där är rara och väldigt snälla!!!

2008-11-06

Deltagare

Vilken bubbelpool!

På Björkhaga Hotell & Konferens kan man bada bubbelpool ute i lusthuset året runt. I torsdags mitt i snöovädret satt jag där med en massa härliga killar omkring mig. Bättre kan det knappast bli!

2007-09-18

Nöjd kund

Super trevligt

Vill bara säga att jag tycker det är så otroligt trevligt att komma till björkhaga o äta....

2007-06-16

Gbj