Fick en viltskada, men blev bemött på ett sånt knepigt sätt. Jag ställde dem lite mot väggen angående t ex reparering av rostskydd och lackering av dolda ytor. För mej är det ganska avgörande att skadan lagas så att t ex inte bilen plötsligt rostar igenom på aktuellt ställe efter ett par år. Fick då ett bemötande som innehöll budskapet: "Du ska inte komma här och ifrågasätta och ställa krav". Valde sedan en annan verkstad istället, där jag fick trevligt svar på mina frågor och väl utfört arbete.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-05-13
mike
försäkringsskada
Har varit på en del skadeverkstäder men haralds slår allt.Trevlig personal med yrkeskunnande. Bilen klar och snygg på utlovad dag. Proffsigt bemötande.