Värmdö Bilservice AB

Omdömen om Värmdö Bilservice AB

2011-12-22

Christofer Broström

Inkompetent och ansvarslöst

Usch!! Jag bytte däck hos de här rufflarna. Tre av däcken läcker efteråt. "Det är inte vårt problem - det är fälgarna" säger de utan att bry sig om att titta på dem. Åhå, så alla fälgarna har gått sönder precis just när de byter gummi på dem?! När jag åtgärdade den första och värsta av pyspunkorna på annat ställe får jag höra att fälgen var skitig invändigt - så pass att däcket omöjligt kunnat hålla tätt. Uselt genomfört arbete, verkligt uselt bemötande, gränslöst uselt att skylla ifrån sig och inte ta sitt ansvar.

Svar från Värmdö Bilservice AB
2012-01-19

Hej! Du var hos oss 2010-11-17 för montering / balansering av egen medtagna däck och fälgar. Vi monterade dessa då utan anmärkning. Du återkom i december 2011 över ett år efter och ville reklamera denna tjänst. Hade du återkopplat till oss under de första månaderna efter ditt besök hade vi givetvis tagit din reklamation men du har 1 års garanti på tjänster som utförs. Om man märker att man har pyspunka bör man återkoppla direkt och inte ett år senare. Ditt läckage kan mycket möjligt ha uppkommit under sommaren 2011 då de inte vart monterade på bilen.
Är man trevlig när man kontaktar någon för ev reklamation finns större sannorlikhet att vi som verkstad skulle ta det som goodwill men ditt bemötande gentemot mig var allt annat än trevligt.
väl mött Nettis Lunde / VD

2010-02-02

Johanna

Mycket nöjd!!!!!

Väldigt trevlig och hjälpsam personal,, känner mig alltid trygg och nöjd med att lämna bilen hos värmdö bilservice. bra service till bra och fasta priser! har provat många verkstäder här ute på ön och servicen brukar vara under allkritik. jag är mycket nöjd att jag och min bil har hittat rätt. Mvh Johanna

2010-01-19

Bra service!

Grymt professionell och serviceminded personal, jämfört med många andra ute på Värmdö! Jag kan varmt rekommendera Värmdö Bilservice. Bra jobb till ett bra pris!

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer