Salong Team Ett

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Salong Team Ett

2012-05-23

En väldigt nöjd kund

Salongen med den personliga servicen

Proffsig klippning,håller tiderna, trevligt bemötande
Chefen på salongen är verkligen mån om att alla kunder oberoende av vem som tar hand om dem.
Bra jobbat Hanna!

2011-12-27

JG

Bästa ever!

Trogen kund, ni är bara såå underbara på alla sätt och vis!

2011-12-08

anonym

Bäst och trevligaste salong i stan

Trogen kund i tre år. Duktig och trevlig personal,
man längtar till nästa klipptid. Toppen

2011-10-29

Anna Maria

Trogen stamkund

Har inte mött på trevligare personal än på salong Team ett, jag har klippt mig i många år där både när det var förra ägaren och efter att den nya ägaren tog över för (ca 3 år) och har alltid blivit jätte nöjd, ibland har jag varit tvungen att gå till nån annan salong p.g.a brist på tid men har nästan alltid ångrat mig, nu väljer faktiskt att hellre åka en bit föratt klippa mig på Team ett . Frisörerna är urtrevliga och proffsiga. Jag kommer aldrig byta salong.
Senaste färgningen blev jätte fin, Tack Hanna!

2011-10-25

Jeanette

Team ett

Jag och min familj är jättenöjda med Salong Team Ett!! Personalen är alltid trevlig, serviceminded och klipper och färgar på bästa sätt!! Vi har har besökt salongen i många år och både vuxna, tonnåringarna samt barnen i familjen tycker att salongen fixar alla åldrarnas frisyrer som man önskar!!

2011-10-19

ANONYM

jätte nöjd, mycket bra frisörer.

jätte bra frisörer. glada och trevliga. man får som man vill, jag har hittat min salong.

2011-09-09

Ingen bra salong

Påklistrade leenden,fort ska det gå! om man har 1 hårstrå eller 1000 spelar ingen roll.Alla ska klippas fort.Om frisyren passar en det spelar mindre roll.Kan inte rekomenderas alls!

Svar från Salong Team Ett
2011-10-16

Hej. vi är väldigt besvikna över det du skriver, men frågan är? Hur fort gick det till egentligen????
Hos oss ska klippningarna ta mellan 30 och 45 minuter beronde om det är herr eller dam. Har du fått det så ska du inte klaga på tiden du fick. Med våra anpassade priser för lilla huvudsta så kan vi inte ge mer tid än så. När det gäller frisyrer så är det faktiskt inte bara frisören som bestämmer det, så en del ansvar ligger på kunden själv. När kunden vill ha en ny frisyr betyder det inte att frisören kan läsa dina tankar och trolla fram precis vad som tänktes. Vi tar gärna kritik men gärna sån som gör oss bättre.
MVH/ledningen Salong Team Ett

2011-09-09

Mia

Missnöjd

Byt ut personalen och anställ personal som kan klippa snygga frisyrer.Jag och många flera är missnöjda med klippningen bla.

Svar från Salong Team Ett
2011-10-16

Hej Mia. Vi gillar inte att du e missnöjd med oss. Ta gärna kontakt med oss så kanske vi kan ändra på din uppfattning. Våra frisörer är duktiga och trevliga och vill göra sitt bästa. Beviset är antal stammisar varje frisör har. När det gäller "alla andra" som är missnöjda med oss så skulle vi vilja att dem kommer fram med sina klagomål. Tack
MVH/ Ledningen Salong Team Ett

2010-11-29

Den bästa frisörsalongen!

Det blir alltid ett utmärkt resultat hos team ett - oavset vem som klipper! Och all pesonal är lika trevliga!

2010-10-12

A.N

Bra!

2010-08-16

:-)

Kanon bra.

2010-08-13

mycket bra

Väldigt duktig och trevlig personal och härlig atmosfär i salongen. Blir alltid lika nöjd!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård