Omdömen om Stocksunds Klippotek
2011-11-10
Eino
På Stocksund klippotek får man bra service och det blir alltid bra när man klipper sig hos Donia
2011-10-30
Sara
Donia gjorde ett fantastiskt jobb med mitt hår som blivit så missfärgat och missklippt av mina tidigare firsörer! Donia förstod precis hur jag ville ha det och såg vad jag skulle passa i. Lyhörd, professionell och kunnig. Vad glad jag är som har hittat dig!
2011-10-25
Taina
Det är så viktigt att få håret fint. Det blev mycket bra resultat då jag besökte Donia idag. Tack.
2011-05-12
Inger
Ja så är det ÄNTLIGEN har jag hittat en frisör som lyssnar och frågar tills hon känner sig klar över vad kunden önskar. Skulle också kunna berätta hur sönderklippt och felfärgat mitt hår blivit av frisörer på Östermalm. Så här på "hemmaplan" träffar jag på Donia - jätteduktig!
2010-11-30
Fam O i Nacka
Super super duktig! Vi är så nöjda att vi åker från Nacka för att klippa/färga oss hos Donia.
2010-09-10
Samira
Jag har i många år klippt mig på svindyra salonger inne i Sthlm, men sedan jag hittade Donja här ute där jag bor finns det ingen som helst anledning att gå någon annan stans. Hon är suverän, både på klipp, färg och slingor och mycket prisvärd! Rekommenderas varmt!!
2010-08-24
Tack Donia för ett professionellt och vänligt bemötande, samt ett väl utförd klippning!
2010-06-21
Sofie
Jag blev mycket nöjd när jag fick mig en ny frisyr och en helt ny färg. Dessutom så fick jag mina ögonbryn och överläpp plockade med tråd, vilket jag aldrig varit med om tidigare. Rekommenderas starkt.
2010-01-27
Marcus
Jätenöjd med mitt första besök på salongen, är så nöjd med min frisyr! Rekomenderas verkligen
2009-11-03
Du är så duktig och trevlig. Byter aldrig frisör!
2009-10-29
Niklas
Jag var hos en frisör i Mörby men jag var missnöjd då gick jag till stocksunds klippotek för att jämna till det Hon lyckades verkligen få det till en frisyr. Nu vet jag var jag ska gå. Rekomenderas varmt!
2009-09-15
Sussan
Jag fick hjälp både med mitt hårbottenproblem samt en ny färg och frisyr. Jätte nöjd. Rekommenderas verkligen.
2009-09-15
Pia
Bästa stället. Med tråd, för bästa resultat.Otroligt bra!!
2009-09-06
Bella
Har både klippt, färgat slingat mitt hår hos henne. Blivit jätte nöjd varje gång. Kan verkligen hålla med om att hon tar fram det bästa ur en .
2009-09-06
Karin
Lyssnar vad man vill och kan verkligen sitt jobb. Rekomenderas varmt!
2009-09-05
Hampus
En frisör som man kan ´lita på! Hit kommer jag tillbaka.
2009-09-05
Niklas
Utmärkt service, glad, pigg frisör underbar atmosfär och en toppen frisyr! Vad mer kan man önska sig? Byter aldrig mer salong.
2009-09-03
Erik
Äntligen någon som förstår hur mitt hår funkar.
2009-09-03
Lotta
Har aldrig fått så många komplimanger för mitt hår som efter att jag fixade håret hos Donia. Rekomenderas varmt!!!
2009-09-01
Monika
Hon har verkligen god kunskap och bra service. Jag blev så nöjd med min färg och klippningen. Rekomenderas starkt!!!!
Karin
Hon tar verkligen sin tid att lyssna och förstodhur jag ville ha det. Vi ses igen
Susanne
Super nöjd varje gång trots att jag har varit kund i 4 år!
Ulrika
Jag klippte och färgade mitt hår och är jätte nöjd. Hon tar verkligen sitt jobb på allvar och försöker få det bästa resultatet för kunden. Jag kan varmt rekomendera henne!
2009-08-31
Har klippt mig hos många och aldrig blivit nöjd! Hon är så duktig. Jätte duktig på att hitta en bra frisyr. Super trevlig och alltid glad !
2009-08-27
Vicktoria
Jätte duktig och trevlig. Rekomenderas verkligen!
2009-08-27
Lisa
Hon visste precis vad jag ville ha, äntligen har jag hittat nån som kan sitt jobb. Rekomenderas verkligen.
2009-08-26
Sara
Jag klippte och färgade mitt hår och jag är jättenöjd. Hon tar verkligen sitt jobb på allvar och försöker få det bästaresultatet för kunden. Jag kan varmt rekomendera henne!
2009-01-25
Katarina
2009-01-20
jag vart mycket nöjd med min klippning och färg. Dessutom så plockade hon mina ögonbryn med tråd. Rekommenderas starkt.

Äntligen har jag funnit en frisör som förstår mej, mina önskemål & säkerställer att hon förstått vad jag menar innan hon börjar klippa! Donia du är en mycket professionell toppen frisör & jag är SÅÅÅÅ tacksam för att jag fann dej! Alla ni andra som går runt & är missnöjda.....prova Donia & ni kommer att förstå precis vad jag talar om!