Vald plats Salem Välj ort

Omdömen om Stocksunds Klippotek

2011-11-29

Pia Sjöberg

Äntligen!!!!!

Äntligen har jag funnit en frisör som förstår mej, mina önskemål & säkerställer att hon förstått vad jag menar innan hon börjar klippa! Donia du är en mycket professionell toppen frisör & jag är SÅÅÅÅ tacksam för att jag fann dej! Alla ni andra som går runt & är missnöjda.....prova Donia & ni kommer att förstå precis vad jag talar om!

2011-11-10

Eino

På Stocksund klippotek får man bra service och det blir alltid bra när man klipper sig hos Donia

2011-10-30

Sara

Så väldigt nöjd

Donia gjorde ett fantastiskt jobb med mitt hår som blivit så missfärgat och missklippt av mina tidigare firsörer! Donia förstod precis hur jag ville ha det och såg vad jag skulle passa i. Lyhörd, professionell och kunnig. Vad glad jag är som har hittat dig!

2011-10-25

Taina

Mycket nöjd

Det är så viktigt att få håret fint. Det blev mycket bra resultat då jag besökte Donia idag. Tack.

2011-05-12

Inger

Äntligen!

Ja så är det ÄNTLIGEN har jag hittat en frisör som lyssnar och frågar tills hon känner sig klar över vad kunden önskar. Skulle också kunna berätta hur sönderklippt och felfärgat mitt hår blivit av frisörer på Östermalm. Så här på "hemmaplan" träffar jag på Donia - jätteduktig!

2010-11-30

Fam O i Nacka

Alltid nöjd!

Super super duktig! Vi är så nöjda att vi åker från Nacka för att klippa/färga oss hos Donia.

2010-09-10

Samira

Kunnig, lyhörd & superproffsig!

Jag har i många år klippt mig på svindyra salonger inne i Sthlm, men sedan jag hittade Donja här ute där jag bor finns det ingen som helst anledning att gå någon annan stans. Hon är suverän, både på klipp, färg och slingor och mycket prisvärd! Rekommenderas varmt!!

2010-08-24

Martin B Martin B

Supernöjd!

Tack Donia för ett professionellt och vänligt bemötande, samt ett väl utförd klippning!

2010-07-03

AWESOME

Jätte bra verkligen ! :)

2010-06-21

Sofie

Du är bäst!!!

Jag blev mycket nöjd när jag fick mig en ny frisyr och en helt ny färg. Dessutom så fick jag mina ögonbryn och överläpp plockade med tråd, vilket jag aldrig varit med om tidigare. Rekommenderas starkt.

2010-01-27

Marcus

Ny kund!

Jätenöjd med mitt första besök på salongen, är så nöjd med min frisyr! Rekomenderas verkligen

2009-11-03

Du är bäst

Du är så duktig och trevlig. Byter aldrig frisör!

2009-10-29

Niklas

Lyckades verkligen!

Jag var hos en frisör i Mörby men jag var missnöjd då gick jag till stocksunds klippotek för att jämna till det Hon lyckades verkligen få det till en frisyr. Nu vet jag var jag ska gå. Rekomenderas varmt!

2009-09-15

Sussan

Jag fick hjälp!

Jag fick hjälp både med mitt hårbottenproblem samt en ny färg och frisyr. Jätte nöjd. Rekommenderas verkligen.

2009-09-15

Pia

Noppa ögonbryn

Bästa stället. Med tråd, för bästa resultat.Otroligt bra!!

Bella

Är en super frisör

Har både klippt, färgat slingat mitt hår hos henne. Blivit jätte nöjd varje gång. Kan verkligen hålla med om att hon tar fram det bästa ur en .

Mia

Fantastisk

Vad skulle jag göra utan dej????

Karin

Kanon bra

Lyssnar vad man vill och kan verkligen sitt jobb. Rekomenderas varmt!

Eva

Bästa

Hon är bäst. Hon tar fram det bästa ur en.

2009-09-05

Hampus

Äntligen!

En frisör som man kan ´lita på! Hit kommer jag tillbaka.

2009-09-05

Niklas

Jag har äntligen hittat rätt!

Utmärkt service, glad, pigg frisör underbar atmosfär och en toppen frisyr! Vad mer kan man önska sig? Byter aldrig mer salong.

2009-09-03

Erik

Toppen, bäst!!!

Äntligen någon som förstår hur mitt hår funkar.

2009-09-03

Lotta

Super nöjd!!!

Har aldrig fått så många komplimanger för mitt hår som efter att jag fixade håret hos Donia. Rekomenderas varmt!!!

2009-09-01

Monika

Mycket bra

Hon har verkligen god kunskap och bra service. Jag blev så nöjd med min färg och klippningen. Rekomenderas starkt!!!!

Karin

Super nöjd!!!

Hon tar verkligen sin tid att lyssna och förstodhur jag ville ha det. Vi ses igen

Susanne

Toppen frisör!

Super nöjd varje gång trots att jag har varit kund i 4 år!

Ulrika

Toppen

Jag klippte och färgade mitt hår och är jätte nöjd. Hon tar verkligen sitt jobb på allvar och försöker få det bästa resultatet för kunden. Jag kan varmt rekomendera henne!

Tina

Mkt bra!

Jätte duktig och trevlig- rekomenderas!

Otroligt!!

Har klippt mig hos många och aldrig blivit nöjd! Hon är så duktig. Jätte duktig på att hitta en bra frisyr. Super trevlig och alltid glad !

2009-08-29

Elin

Supernöjd!

Mycket god service, rekomenderas starkt

2009-08-27

Vicktoria

Mycket bra

Jätte duktig och trevlig. Rekomenderas verkligen!

2009-08-27

Lisa

Helt nöjd!

Hon visste precis vad jag ville ha, äntligen har jag hittat nån som kan sitt jobb. Rekomenderas verkligen.

Sara

Toppen

Jag klippte och färgade mitt hår och jag är jättenöjd. Hon tar verkligen sitt jobb på allvar och försöker få det bästaresultatet för kunden. Jag kan varmt rekomendera henne!

Mia

Hon är bäst

Hon kan verkligen sitt jobb

Madde

Verkligen en toppenfrisör

Jag litar fullt på henne hon är bäst. Hon ser vad jag passar i. Hon är ärlig.

2009-08-17

Louise

Supernöjd!

Jag har en frisyr som är lite svårklippt, men hon förstod precis hur jag ville ha håret, kändes tryggt att låta henne klippa mig, och jag är verkligen nojjig med nya frisörer. Rekommenderas verkligen.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård

Fler frisörer, hårvård i Stocksund

Håller du inte med? Sök upp företaget och skriv ditt eget omdöme