Omdömen om Strix Lunch & Catering
2011-08-17
... Och grym efterrättsbuffé, som vanligt. Dock lite dyrt och lite halvdant läge.
2010-08-19
Grymt käk o trevlig personal! ofta fullsatt vilket jag förstår.
2010-08-19
Trång lokal, ofta lång kö och ganska dyrt.
Maten är dock outständing
2010-04-22
Fantastiskt god mat, proffsigt upplagt och trevligt. Något högre priser men det tycker jag man får räkna med eftersom kvalitén på maten är så bra. Väldigt mycket folk då jag var där, vilket jag tycker vittnar om att folk återkommer till Strix.
2010-02-13
f d kund
... och gräsliga priser blir till slut anledningen till att konkurrens uppstår där konkurrenterna tar lägre priser och kunderna sviktar till slut, sedan får man stå där och bli allt girigare...
2009-10-02
GB
Brukar ofta käka lunch på Strix, tycker det är riktigt bra mat. Det är dock väldigt trångt och svårt att få bord så vill man ha en lugn luch åker jag någon annanstans. På kort tid har det dock höjt priset gradvis från 90-110, tror till och med att det var 80 innan. Känns lite saftigt tycker jag, det har ju inte direkt varit någon inflation på sistonde. Men som sagt bra mat!
2009-08-25
Kattis
Jätte god mat!! Utöver det vanliga för en lunchservering. Trevlig personal och inredning. Såserna är alltid något extra. Rekommenderas och värt en omväg!
2009-07-27
Maten är verkligen otrolig! För att sedan avslutas med efferättsbuffen - som även om den har krypt lite - är mumma! Tyvärr är det ofta fullsatt och man kan bli lite stressad av gäster som jagar bord, men det brukar personalen hantera nice! Rekommenderas varmt för den som inte har varit där ännu!
2009-06-25
Therese
Första klassig lunch restaurang men aningens dyrt (100 kr). Men i jämförelse med vad man får för 80 kr i området så går jag hellre en eller ett par gånger i veckan på Strix och tar matlåda resten av veckan. Fisken är alltid utsökt. Har inte blivit besviken en endaste gång.
2008-12-04
Daniel
helt klart bästa lunchstället i solna. av naturliga orsaker knökfullt och svårt att få bord, men väl värt att vänta lite.

Mycket bra lunchmat men tyvärr rätt dyrt och väldigt trångt. Trots detta är jag ofta där och äter.