Omdömen om Annorlunda Små
2010-02-20
Nöjd mamma
Handlar kläder hos dom till min son i deras fysiska butik och har fått mkt hjälp av personalen alla ggr. Har aldrig varit med om så bra service minded personal som på "annorlunda små". Där möts du med ett leende både när du handlar och när du reklamerar ngt.
Fick stor och snabb hjälp en gång i höstas då jag ej var nöjd med sömmen på ett par Helly Hansen regnbyxor. Till er som inte visste eller vet vem dom är skynda er dit eller varför inte e-handla på deras webbutik så förstår ni vad jag menar.
/Antigona Bicaku/
2009-09-09
Bäst service och bäst av allt är den suveräna e-shoppen
2009-04-02
Maja
Här hittar jag de underbaraste babykläder till mitt nyaste barnbarn, och härliga annorlunda kläder till alla andra egna och bonus- barnbarn, som ungarna älskar att ta på sig. Kunnig och trevlig personal som ger sig tid att hjälpa till. Webshopen upptäckte jag idag. Helt underbart! Lätt och rolig, när tiden inte räcker till att åka till Sollentuna.
2008-07-03
SP
Unika, annorlunda genomtänkta barnkläder och leksaker. Supertrevlig och kunnig personal! Här hittar jag allt det jag behöver på ett och samma ställe. I den här lilla mysiga butiken kan jag gå i timmar och hela tiden hitta nya snygga och fantastiska saker och kläder. Att paketet sen ser ut som tårtbitar gör inte upplevelsen sämre. Klart värt en omväg.
2007-08-22
Stammisen
Här finns ju allt samlat under ett tak! Vilken liten hemlighet, att Sollentuna skulle kunna hysa en sån pärla... Alla bästa märken under samma tak, både dyrt (read: Finger in the Nose) och faktiskt billigare som är helt okej på dagis. Oxxå leksaker... TACK!
2007-06-27
Annica A
Vilken pärla, både vad gäller barnkläder, leksaker och andra barngrejer! Blandning av billigt och dyrt, något för alla åldrar och smaker. Toppen! Hoppas de öppnar en filial i Skåne!
2007-06-20
Malin
Denna otroliga affär, med allt från mini-tatueringar till samlar-teddybjörnar blandat med det senaste inom barnmode slår allt. Ägarinnan Annika är alltid lika trevlig och servicen är 110%-ig. Du möter ett enastående engagemang i varenda liten småsak, det känns redan i dörren att hon förverkligat en livsdröm. Här är vi ofta, ibland för att handla men lika ofta på dotterns begäran för att bara "provleka" med bilbanan eller fingra på småsaker.
Vi handlar i butiken i Täby C. och är jättenöjda med både personal och utbud. Man hittar kläder som inte sitter på var varannan tjej.