Omdömen om Shell
2009-03-13
Amanda :)
Super bra service och trevlig personal :) Fortsätt så!!
2008-11-28
Daniel
Bra service, god mat och billigt.
2008-11-25
fikasugen
De finns 2 anställda där som verkligen vet vad serviceyrket innebär, jag blir alltid glad när jag ser att dem 2 stjärnorna (en kille & en tjej) jobbar... och oftast köper jag något extra bara för att dem är så serviceinriktade och trevliga . Men även de andra är väldigt kunniga och hjälpsamma. Sen tyvärr finns 2 jätte tråkiga & sura som inte vill prata, heja eller betjäna utan hittar på annat att göra för att undvika mig. Atmosfären är glad och avslappnad men när %u201Dsuralaget%u201D jobbar är den väldigt spänt och tyst. Lokalen är ren & ljus och fikahörnan med smörgåsar är toppen!! Alltid bra ordning och bra sortiment. Tyvärr det där med Posten, DHL och Schenker fungerar jätte dåligt.
2008-11-10
PHJ
På Shell Dalahästen i Avesta är det en sån trygg stämning när man kommer in i butiken, alla är så himla glada och hejar glatt på alla kunder! Service är bara förnamnet, det finns alltid färska bullar och personalen erbjuder mycker god snabbmat d.v.s korv. Vad mer kan man begära? Själv tycker jag att det är så kul att komma in på en bensinmack när personalen börjar prata med en. Alltid glada miner får man utav personalen och man går alltid därifrån med ett leende på läpparna! Jag rekommenderar verkligen Shell för att vara en sådan trevlig mack och mycket trevlig personal. Man vill helst stanna och prata hela dagen. Om ett problem dyker upp, försöker personalen alltid lösa det på bästa sätt! Det är alltid lika kul att gå innanför de där dörrarna!
2008-11-07
Annel
Här finns de godaste korvarna och trevligaste personalen.
2008-10-27
Otroligt oengagerade är dom som sitter i växeln.
2008-05-14
BK
Åker förbi ofta och poppar in för en mugg gott kaffe. Alltid trevliga, även tidigt på morgonen-
2008-03-13
acn
vill även ha karta och lokal telefon till butiken
2007-12-11
Icafika
Jag tittade in på shell i Uppsala, köpte frukost lite annat för närmare 100kr. När jag efter betalning ville växla till mig lite mynt till parkering vid sjukhuset, säger en mycket snorkig personal att de minsan inte är någon växlingsfirma. Så shell i Uppsala blir det aldrig mer!!!!
2007-12-02
mark
det finns särkligen flera hundra shell mackar i sverige som är öpen underhelgen men man kan inte ringa dem pga denna nummer fungera bara på veckodagar...
bäst helt enkelt