Vald plats Lerum Välj ort

08 - 591 270 00, Nymärsta Gränd 5, 195 30 Märsta

Omdömen om Ancient Art

2009-02-17

Så nöjd!

Gjorde min 2:a och 3:e tatuering hos dem.
Trevliga och mycket duktiga!
Ska boka tid för nummer 4...; )

2009-01-19

Patricia

Helgrymt!

Jag gjorde min första tatuering hos Ancient art och jag är supernöjd. Mycket trevlig personal och han som tatuerade mig gjorde verkligen sitt jobb. Jag kommer definitivt att komma tillbaks för en andra tatuering. Tack så mycket grabbar för ett trevligt ställe!

2008-03-17

L

bäst!

min tatuering blev över förväntan, SÅ JÄKLA NÖJD! enormt trevlig, professionell och skicklig personal! rekommenderas verkligen!!

2007-10-26

Myr

Kickassbra

Det är det skönaste stället jag har varit på och jag kommer nog aldrig gå till någon annan när jag ska tatuera mig.

2007-10-19

Cali

Otroligt nöjd

Är så grymt nöjd med min tatuering. Otroligt proffsigt ställe och tatuerare, enormt trevliga! Rekommenderas!!

2007-10-13

mycket nöjd

mycket nöjd med min tatuering..gryma grabbar

2007-08-05

åsa

mycket nöjd

mkt duktiga tatuerare o trevliga....är super nöjd me min tatuering.kommer garanterat göra fler där...

2007-03-22

Viking.

Bättre tattuerare får man leta efter.

Personalen på ancient Art är nog dom bästa jag träffat och sätter alltid kunden i centrum. Ni rockar FETT...

2007-03-05

M.O

Bra

Litet mysigt ställe, med trevlig och duktig personal. Har både piercat och tatuerat mig där. Bättre på tatueringat än piercings.