KopEnScooter.nu

Omdömen om KopEnScooter.nu

2012-05-10

Kicki

Baotian Vintage

Mycket nöjd med mitt köp och och allt runt omkring. Tack!

2012-03-20

David

Bra service

Idag hämtade jag ut min nya moppe på Sveavägen. Ska bli skönt att slippa betala parkering och biltullar

2011-03-07

Kattis

Billig moped

Köpte en moped förra veckan i butiken på sveavägen. Fick bra rabatt eftersom det var en 2010 modell.

2010-11-20

Elan

Kunnig personal!

Hade ett par frågor innan jag beställde min moped på nätet. Ringde kundtjänst och fick svar på det jag undrade över. Leveransen gick fort och mopeden fungerar bra!

2010-10-29

Bra med vinterdäck på mopeden

Har varit i verkstan i Gröndal och satt på vintersulorna. Nu kan jag köra hela vintern :-)

2010-09-24

Kicki

Grym service

Grym service, bra bemötande de gjorde servicen medans jag väntade. Supernöjd med jobbet tackar! Rekomenderas verkligen.

2010-09-14

CA

Dålig service och dåliga produkter

De här Baotian-mopederna är verkligen budget-moppar. De går sönder hela tiden... och till råga på det är deras service-personal direkt okunnig och oproffsig. För det mesta heter det "det ska vara så" när man påpekar felen, bara för att slippa fixa grejjer.
Sen finnns det absolut ingen koll på papper/administration. Saker försvinner och är felaktiga konstant! UNDVIK!

2010-08-02

Niclas

Ej proffsiga!

Köpte en mcscooter som leverades hem i stålbur. Fanns ingen beskrivning hur den skulle monteras. Man var hänvisad till deras hemsida men det var en annan modell och en dålig beskrivning. Efter montering upptäcktes diverse smårepor överallt samt lösa skruvar/fel iskruvade. Det sämsta var att blinkers samt instrumentpanelen inte fungerade. Fick lämna in den till samarbetspartnern Repairshop 7 mil bort. De åtgärdade inte alla fel. Lämnade den igen och var utan Scooter i drygt en och en halv månad. Ville häva köpet eller få ny men man vägrade. Till sist skickades scootern till Stockholm och lagades. Kom tillbaka fungerande men det fattades en del skruvar och det var nya repor o skavanker. Företaget har kompenserat med diverse prylar. Verkar drivas av några unga pojkar som inte har mycket vana av att driva företag.

2010-07-15

Kopenscooter.nu suger

Urkass service!!

Bara problem från början till slut. Total avsaknad av servicekänsla och fruktansvärt otrevliga.
Vill varna alla som tänkte köp moppe härifrån!

2010-06-22

FD KUND

Dålig service

Jag kan inte rekomendera detta företag..
de kommer med dåliga ursäkter o lögner

2010-02-25

Micke

Bra vinterservice

Eftersom vintern aldrig tar slut köpte jag vinterdäck till min Baotian Retro i butiken i Gröndal. Allt fungerade perfekt och nu kör jag säkert på is och snö

Bil, båt och motor
R1001122;Mopeder