2009-11-29
Franky
Visst det är en helt vanligt Kinakrog, men till skillnad mot många andra blir får man service o världsklass och som älskare av kinamat så ligger de top 3 av de nu 100-tals kinakrogar jag besökt världen över
2009-11-20
The Captain
China Statin växer mer och mer som Handens bästa ställe för livemusik.Förutom svenska band som t.ex Loud 'n Proud(www.myspace.com/loudandproudsw), så har dom även haft band från bl.a England, Tyskland och Spanien. Karaokekvällarna bjuder ofta på lite annorlunda karaokeupplevelser.
Mycket god mat, och underbar personal.
2009-11-15
Johnny
Härligt ställe som serverar den bästa Kina maten i sverige.
Massor av +++++ till bra personal
Shobre
Skönaste hänget i Stockholm! Alltid schysst personal och godaste käket! Man känner sig alltid välkommen här på STATION HANINGE! Det händer alltid något här och om man inte vet och det inte står på sidan så är det bara att fråga! Bäässstt! 5 stjärnor!
Najtan
Dom har god mat , trevlig personal....o framförallt skönt folk....
skulle oxå hälsa från vickyyy att hon råkade klicka fel hon skulle ge chinastation 5 stjärnor
vickyyyy
tycker därborta är jäätte snälla och det går alltid att diskuteras och skämta om allt möjligt, trevlig service
2008-08-21
Freja
Världens bästa ställe att vara på och festa på torsdagar och fredagar. Jätte trevlig personal och bra musik.
2008-01-29
lussebulle
enorm god mat super trevig personal bra music det bästa i handen en
2007-11-16
sandra
underbar mat bra priser mitt förstaval av resturanger
2007-09-21
maia
Inte bara god mat, de har live band, samt karaoke, Trevlig pesonal. Tack för alla liveband ni tar dit
2007-07-17
Kickijanne
De är det bästa i hela haninge komun, alltid trevlig, när man kommer bemöter en med, ett glatt leende. de är kanon alla som jobbar där
2007-04-01
Matvracket
Mycket bra mat samt god service. Hög resturangkvalitet klart bästa kina krogen i stockholm altid välfylda talrickar.
2007-03-19
pellis
bästa smaken på kinamat i haninge kommun, trevlig personal och bra service... ett stort att jag fick med banan och glass när jag tog med mig maten hem...
2006-12-08
Anders
Med en sådan personal och sådan mat, kan det inte gå fel.
Kinakrogens Konung
god mat o trevlig personal