Omdömen om Barcelona Tapas Bar
2009-08-31
annika
Jätte god mat och jätte bra service! Min favorit var absolut räkorna i vitlök. Hit kommer jag fler gånger - stämningen var verkligen som den ska vara i spanien dvs avspänd men ändå het!
Ses snart igen,
Annika
2009-07-02
Katherine
Vilken besvikelse! Färska räkor i olivolja, det smakade allt annat än olivolja,besk, överkokt, antagligen återanvänd olja, verkligen bedrövligt! mozzarellan, torr och smaklös,isbergssalladen smaklös, aiolin (fabrikslagad) smakar bara fett, tomatsås gjord av krossade tomater i burk och vatten mm mm .. Det enda var som var bra var ölen samt en vänlig servitör.
2009-06-02
Hippmöerna
Det "höga" betyget beror på att sällskapet var på topphumör och att maten var ok. Men personalen! Under all kritik. Vi fick vänta, vänta. På allt (utom möjligen menyn). En halvtimme på att beställa. Ytterligare en halvtimme på Sangrian. När tapasrätterna sent omsider kommit in fick vi be om tallrikar. Och bestick! Som vi också fick vänta på. Vinet till maten "glömdes bort" så vi fick påminna. Det var inte fullsatt. Så det är helt obegripligt att alla i personalen var så långsamma eller förvirrade. Vi hade ändå gott om tid och var som sagt på gott humör. Det hade blivit en överkryssad stjärna om vi haft bråttom.
2008-12-08
LALLEN
FINNS ATT TA PÅ DETTA STÄLLE, ALLA SINNEN ÄR MED SÅ HIT VILL MAN GÄRNA GÅ MER OCH MER OCH MER
2007-05-21
Åsa
Har gått dit regelbundet i ca 1,5 år. Borde ändra lite i menyn ibland men det är alltid gott och det är mkt trevlig personal! Nos vemos!
2006-09-11
Bengan
Ett av dom bästa ställena för en avspänd sittning efter jobbet.
2006-06-23
Crille
Allt va sjyst. Maten, servicen och atmosfären!
2006-06-16
Mady
Har varit här många gånger det senaste året. Maten är alltid super god och stämningen på top. Ibland har vissa stora sällskap haft problem med sina bokningar när vi varit där och servitörerna är inte alltid på sitt bästa humör. Men om riktigt god mat och god stämning är det allra viktigaste får detta ställe fem stjärnor. De negativa inslagen ger dock slutgiltiga fyra stjärnor.
2006-03-03
Mona
Vi bokade bord sent - inga problem, ändrade tid - inga problem.
Godaste tapasen i stan, missa inte vitlöksräkorna och friterade bläckfiskringarna!
Bra service, god mojito, trevlig personal som dessutom har humor!
Frågan är om du kan äta lika gott för samma pris på någon annan tapasrestaurant - tror inte det.
Vi har alltid tidigare gått på La Cocaracha - huge misstake, never again!
Vi tog varsin hamburgare och det var en besvikelse! Kanske för att det är en tapasredtaurang...
Bränd burgare. Brödet såg ut att ha använts som sittunderlag i köket. Allt halvfabrikat och smak och utseende därefter.
Snabb service dock!