Omdömen om Studio 81 Hår & Skönhet
2011-02-11
jessica
Jag kan inte komma på någon gång då jag varit riktigt nöjd efter en klippning. Detta måste vara första gången. Tack Madeleine! :)
2010-12-16
livia
kom till studio 81 med katastrofalt hår och funderade för mig själv om det fanns någon räddning.jo då.madeleine tog leende hand om min risbuske och förvandlade det till en sjukt snygg frisyr.otroligt lyhörd tjej som nu har en lycklig och fin kund!
2010-11-17
LinaD
Tack igen Karin för de otroligt fina slingorna! Ser alltid lika naturligt och bra ut! Ses snart igen!
2010-11-09
Vicki
Alltid nöjd. Tack Josefine!!!! Ses snart.
2010-10-22
Sandra
Stockholms bästa frisör finns här och heter Sanna! Alltid lika nöjd när jag går därifrån! Tack!
2010-03-18
RF
Jag har gjort tejp-förlängning nu i ett halvår hos Er och kunde inte vara mer nöjd. Den håller kanon, ser helt naturlig ut och är så lättskött! När jag talar om att jag har kort hår egentligen är det ingen som tror mig utan att jag visar =) KANON! Plus att det sitter så bra. Snyggt, lätt och bra pris! Precis som ett kinderägg... 3 överraskningar i ett =)
2010-02-14
Hanna
Jag blev såå nöjd med både färgen och klippningen! Det blir helt klart ett återbesök snart!!
2010-01-14
Åsa
Har klippt mig länge hos er. Är alltid mycket nöjd. Det som skulle lyfta hela upplevelsen och mitt betyg till en femma är en liten kort hårbottensmassge under tvättningen. Fixar ni det och jag kommer aldrig gå någon annan stans!
2009-11-10
A.K
Tack Anastacia för underbar service, bra klippning, trevlig bemötande och många tipps och tricks!! Jag har hittat min frisör!!
2009-11-01
Becka
Kan varmt rekommendera denna salong och särskilt Madeleine som har utmärkt känsla för färg och stil!
2009-08-31
Cissi
Satt en hel eftermidda (13-19) hos Anastasia o tjejerna, de var supertrevliga, kanonbra service med fika å allt. Är sååå fruktansvärt nöjd med mitt fiiina långa hår. Känner mig som värsta stjärnan ;) massa kramar till er allihop!!
2009-08-28
Katja
Anastasia, hjärtligaste och största tacket som finns, ska du ha!
Och givetvis dina kollegor med. Vilket kanonjobb ni gjord, jag och min syrra kände oss superfina och piffade till tusen denna dag, viktigaste dagen i mitt liv! Ni gjorde så jag kunde slappna av! Jag och min syster, vi hade den bästa servicen man kan tänka sig. Hade också väldigt roligt, skoj och skratt på väldigt avslappnat vis , inte tillgjort som man allt för ofta stöter på!!! Det finns inget annat att säga än att, NI ÄR BÄST...........utan tvekan! Tack, tack
2009-08-21
Josefina
Stort tack till Studio 81 som gjorde min speciella dag ännu bättre! Blev riktigt nöjd med både smink och håruppsättning. Skönt att få känna sig riktigt ompysslad innan vigsel och fotgrafering! Rekommenderas varmt!
2009-08-18
Martin
Jag sa till Sara: " Du får fria händer, bara jag inte blir snaggad".
Resultatet?..
Skit snygg lättskött frisyr som jag trivs jätte bra med!!!!
2009-08-18
Jag var på Studio 81 och gjorde ljusa slingor och klippte mig. Fick precis den nyansen jag ville ha! Frisören lyssnade noga på mina önskemål och gjorde ett super bra jobb. Kommer aldrig mer byta salong! Har testat byra,kända och extrema salonger innan. Men var aldrig riktigt nöjd.
Perfekt service med fika och kaffe fick jag. Tack Sanna jag kände mig så omhändetagen.
2009-07-25
Cecilia
Var där första gången i går. Fantastiskt trevlig personal, i snygga lokaler. Blev jättenöjd, helt klart den bästa frisör jag någonsin haft. det ska bli ett nöje att gå dit igen
2009-06-25
Supergullig tjej som klippte och kom med tips. Toksnygga slingor - har aldrig fått så många komplimanger tidigare för mitt hår. Mysig salong med bra service. Hade jag fått en huvudmassage oxå hade jag aldrig lämnat lokalen...
2009-06-02
Annica
Blev jättenöjd med min bruduppsättning samt smink, trevliga och varma tjejer som verkligen lyssnar på kunden! Varmt rekommenderas!
2009-05-28
Stefan
Utmärkt service, glada pigga frisörer underbar atmosfär och en toppen frisyr! Vad mer kan man få?? Byter aldrig mer salong.
2009-04-14
Kickan
Är mycket nöjd med mitt besök på studio 81.
Trevlig personal som vet vad just DU behöver.
Fräsch och mycket modern salong som har ALLT!
Vi ses snart!
2009-04-09
RF
100% service, 100% kunskap, 100% atmosfär!!! Jag skulle inte ens gå till en anna salong om jag fick betalt oc det bästa är att alla ärlika duktiga!!!
2009-03-24
LS
En frisör som man kan lita på! Hit kommer jag komma tillbaka. Jag klippte mig hos Josefin.
2008-10-25
Micke
Tack Karin!!! Min tidigare frisör är uppsagd he he he.......
2008-09-23
X
Väldigt trevlig salong, toppen personal och ett överkommligt pris. Rekomenderas varmt även för killar!
2008-08-10
Peter
Jag känner mig alltid så välkommen!Jätte mysiga tjejer som låter kunderna slappna av under klippningen utan att snacka för mycket (som är vanligt bland frisörerna). Det tycker jag är skönt för att jag besöker frissan för att få en super bra frisyr och samtidigt få en stund för mig själv! Alltid lika nöjd = )
2008-07-03
Frisören
Äntligen ett ställe där det är bra atmosfär.Fin ren lokal,trevliga glada tjejer som verkar trivas med varandra.Artigt och proffsigt bemötande.
2008-03-13
Annie
Har alltid bytt frisör för att jag inte har känt mig"hemma". Nu har jag hittat världens gulligaste frisör som vet hur man tar hand om en kund. Nöjd med bemötandet, servicen och klippningen. Tack Anastacia, du gör mig glad.
2008-03-05
K.S
Mitt yrke kräver att jag har ett fint o representativt utseende. Blev besviken när min favorit frissa flyttade till New York. Hon rekomenderade mig till tjejerna på Studio81. Jag känner mig trygg i deras händer.......
2007-11-16
trogen fam
Dåde jag och min familj är trogna kunder på studio 81. Efter första besöket kände jag att jag har hittat mina favorit frisörer. Trevliga,duktiga och med massa ideer på hur de kan förnya mig varje gång. Jätte mysigt ställe,rekomenderas varmt. Ps. det finns en perfekt lekhörna för oss som har barn....
2007-10-22
mig
Jag blev så nöjd med min nya frisyr! Att det skulle vara så svårt för vissa andra frisörer att förstå vad JAG skulle passa i. Karin på studio 81 såg direkt vad som skulle funka på mig. Äntligen kan jag fixa håret utan att kämpa framför spegeln i flera timmar! Tack Karin för en perfekt frisyr och en härlig pratstund!
2007-10-21
L.H
Jag har både klippt och färgat mitt hår på studio 81 flera gånger och får alltid perfekt service,proffsiga frisörer och en underbar stund för mig själv..... Längtar dit snart igen!
Blev så himla nöjd! Verkar bara finnas bra frisörer hos er :) ses efter sommaren!