Caritas Hår & Skönhet

Omdömen om Caritas Hår & Skönhet

2011-03-02

Hej hopp

Katastrof

Klippte min son...eller rättare sagt det blev RAKNING. Fick panik. Fick avbryta klippningen o förklara att jag vill inte att allt rakas av. Svaret var: -det löser sig jag är inte klar. Va ?allt hår var ju borta redan. Den människan kan inte vara utbildad frisör, ett skämt. Sätter inte min fot där någon mer gång.

2010-11-16

Emma

Dom är bäst

Bäst i stan mycket trevliga och sociala. Är alltid nöjd med dom. Längtar tills jag får utväxt och vara där och bli ompusslad:)

2010-11-15

Tror inte de finns bättre frisörsalong

Har aldrig varit så nöjd, alla som jobbar där är trevliga o förståndiga, de gör sitt jobb och verkligen bra service <3

2010-10-01

Mia

Aldrig mer säger jag bara

Ung tjej säkert elev som klippte mig, katastrofal klippning som jag märkte först dagen efter när jag tvättat bort all hårspray. Ringde och förklarade och fick en tid men när jag kom dit så ifrågasatte de mig om det verkligen var där jag hade klippt mig??? Sen kom den där tjejen som klippt mig fram till mig och var väldigt arrogant och påstod att jag velat ha det så, vadå ojämnt eller??? Så jag sa att jag aldrig mer kommer sätta min fot där efter ett sådant bemötande av en otrevlig ung tjej. Dessutom så hade jag bett om ursäkt för att jag inte var nöjd och svaret var jaha. Hon som klippte mig vet inte hur man hanterar en sax och klippa kan hon definitivt inte. Hackligt blev det. Aldrig mer, skärpning till er på Caritas salong!!! Ta lektioner i kundbemötande och frisörutbildning. Jag är fullkomligt rasande på er ....

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård