Omdömen om Gisaro Hårstudio
2011-02-09
G.A
vill du ha ett säkert o tryggt resultat,så kan jag rekomendera gisaros hårstudio..alla e super duktiga samt jätte trevliga..har klippt mej hos karro senaste 2 åren..älskar min nya trendiga frisyr!
2010-05-05
M
sen jobbet flyttade till frösunda har jag börjat klippa mig på gisaro och är helnöjd.
2010-03-12
Slingan
Har gått hos Giselle i snart 20 år..Min dotter går till Linn. Har provat andra frisörer men inte hittat någon med samma kompetens och personliga engagemang. Rekommenderas varmt om du söker en frisör som du kan återkomma till...!
2009-12-21
Liv
Jag märkte starkt av en hierarki bland personalen. Bossen klagar högt på tjejerna som jobbar där för att själv glänsa och spela bäst. Bossen klagade på att jag inte sköter mitt hår och att det är slitet (för att jag skulle köpa produkter!). Personligen tycker jag att mitt hår har bra kvalité. Klippningen blev mkt bra men slingorna är jag däremot missnöjd med. Tjejen som gjorde dessa klagade bara över hur tjockt hår jag hade och att det aldrig skulle ta slut... Jag ogillade några av de färdiga slingorna, sa det till tjejen. Hon kunde dock inte fatta eget beslut, utan allt gick genom bossen. Inget avdrag eller gåva för de felgjorda slingorna.
2009-07-14
K
Klipper mig hos Giselle sedan några år tillbaka och är alltid nöjd efteråt. På Gisaro känner man sig alltid välkommen och de tar väl hand om sina kunder. Ett besök kan verkligen rekommenderas!
2008-12-03
H
Har klippt mig här de senaste 10 åren och har aldrig varit missnöjd när jag går därifrån
(Det fungerar alldeles utmärkt att betala med kort...)
2008-11-18
DOE
Klippningen var okej. Men an någon anledning tar dom ej kort? Dom har dock en fungerande kortläsare men säger att chefen tycker det är dyrt att använda den. Så kunderna får gå runt hörnet för att ta ut pengar vid bankomaten. Mycket irriterande.
2008-11-17
E. K
Typexemplet på frisörer som glömt bort att frisör är ett serviceyrke. Okunnighet och ointresse för sina kunder lyser igenom i missfärgning och evigt pladder om allt annat än hår och frisyrer. Inte värt pengarna.
2008-03-17
Sarah
Om man inte kan få tid någon annan så är det väl okej. Men de tar lång tid på sig och lyssnade inte så mycket på hur jag ville ha det.
2007-12-02
har lite svårt med cm. Bad dem att ta 1 cm, men det rök minst 4-5 cm... och lyssnade inte riktigt på mina önskemål, men själva klippningen var det inga fel på.
2007-06-27
Pillan
Klipper också alltid mina barn hos Linn, suverän tjej. Barnen 4 o 5 år älskar att få gå hit och klippa sig, kan det vara klubban som drar...
2007-02-01
Jessica
Klipper alltid våra barn hos Linn, superduktig och har bra hand med barn!
2006-10-15
V.B
Det är en jätte bra salong med bra frisörer, mycket nöjd kommer tillbaka till dom.
2006-08-25
Linda
Bra frisör, men har tendens att ta lite lång tid på sig. Då menar jag inte långsam i bemärkelsen noggrann, vilket frisören iofs är. Utan frisöran springer runt en del och käkar mackor, dricker kaffe, pladdrar med andra etc. Onödigt och irriterande.

Linn klipper alltid mitt hår och det blir alltid perfekt!