Uni

Omdömen om Uni

2008-11-11

Södermamma

Fina barnkläder

I den lilla fina barnklädesbutiken Uni finns dels butikens egna kollektion med sköna barnkläder och dels blandat från små och stora barnklädesmärken. Som butiksnamnet antyder har många av plaggen unisextema!Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam och hälsar alltid alla välkomna åter när man som kund lämnar butiken.

2008-04-17

Johanna

Fin affär

Har varit i butiken ett par gånger och tycker alltid det finns mycket fint. Man har kanske inte råd att köpa hela garderoben men det blir alltid det där lilla extra. Perfekt presentbutik!

2007-05-14

Mamma Gryn

Liten pärla på söder

Snubblade förbi denna pärla på södermalm och blev fullkomligt förälskad. Retro rätt och unisex i en färgglad blandning. Absolut värt ett besök!

2007-05-08

Emma

Jättefina unisexkläder till barn

Söt liten affär med annorlunda barnkläder i fina mönster. Många av plaggen fanns bara i ett exemplar och var handsydda, men för den delen var de inte jättedyra. Köpte två plagg i bra kvalitet som jag kunnat använda både på min flicka och nu på hennes lillebror. Mycket tervligt bemötande av personlen. Hit kommer jag gå fler gånger och fynda.

Fler företag i Stockholm