Makalös AB

Omdömen om Makalös AB

2012-02-16

Christina

Spärra numret

Till er med iPhone kan jag rekommendera appen "Vem ringer?" för 7kr som automatiskt spärrar och avvisar numren som man vill spärra. Det är en lång lista med telefonförsäljare m.m. inlagt redan som appen spärrar så man slipper svara eller klicka bort det själv.

2012-01-17

Per

Fel telefonnummer

Makalös AB är ett företag som arrogant och överjävligt uppenbarligen skiter i Nix. Automatisk uppringning bör kontrolleras!

2011-06-28

Andreas

Telefonterror!!

De ringer när man svarar är det bara tyst!! Är med i NIX men de skiter de i. Varning för detta skitföretag!!

2011-05-30

ormet

Envetna telefonsäljare

Har aldrig gillat envetna telefonsäljare och synnerhet de som inte bryr sig om NIX-registret. Finns ju snart ingen frizon där man slipper undan störande element.

2011-05-25

Tinky

Uppringninsmaskin!

blir galen. svarar man så är det aldrig någon där, vilket är enormt irriterande när man blir uppringd kl.6-7 mitt i middagen - DESSUTOM till mobil!

"För det andra är lagen om mobilen ägarens sida. Det är för närvarande olagligt för en telefonförsäljare att göra ett telemarketingsamtal till ett mobilnummer om telefonförsäljare använder en automatisk dialer."

inte några bra metoder precis!

Fler företag i Stockholm