Stil & Snitz

Omdömen om Stil & Snitz

2012-01-22

Johnsson

Nöjd familj

Jag, min fru och våra 2 barn klipper sig hos Frida sen flera år tillbaka, hon är riktigt duktig och alltid trevlig. Bra stämning och rätt lätt Att få tid. Känns att det är ett seriöst företag till skillnad på många andra salonger!

2011-12-21

Therese

Jätte nöjd kund!

Underbara frisörer, väldigt måna om sina kunder. Lätt att få tid och har alltid blivit nöjd.

Gått både hos Malin, Lovisa och Frida! Otroligt skickliga på slingor och färg. Rekomenderar salongen starkt!

2011-12-18

Sara

var klar efter två timmar!

Var och klippte mig hos en praktiken där. skulle färga och slinga och klippa tog väldigt långtid! när hon var färdig märkte jag att det inte var några slingor framtill. hon pratade inte någonting. hon fick lägga i mer slingor framtill. så att jag ville klippa topparna, frågade hur mycket som behövdes klippa. fick till svar att det kunde inte hon se. skulle fråga en kollega. hon gick sista terminen på skolan och kan inte se hur man ska klippa topparna. jävligt dålig service. Går aldrig mer dit. och rekommenderar att ni inte heller gör det.

2011-12-15

Caroline

Såhär kan man inte behandla kunder

Var på salongen för några veckor sedan för att göra slingor samt klippning. Blev väldigt nöjd med färgen men halvvägs in i klippningen så började ägarinnan signalera till min frisör att hennes nästa kund var här. Uppenbarligen var den kunden viktigar än jag eftersom min klippning snabbt blev färdig och det inte ens fanns tid för att tårka mitt hår. Jag har gått till den här salongen under ett års tid, men efter den här behandlingen går jag aldrig tillbaka. Fick betala fullt pris dessutom. Tänkte först att något kanske gjorde att allt tog längre tid än vanligt, men inte då. När jag kommer ut och tittar på klockan visar det sig att jag inte ens varit där i två timmar. Om man inte sätter av mer tid för slignor och klippning är man uppenbarligen inte mån om sina kunder eller slutresultatet.

Skulle inte rekommendera någon att gå dit.

2011-10-19

Kerstin

Lovisa är så duktig. Är alltid nöjd när jag går ifrån salongen. Noggrann och en underbar hårmassage.

2011-09-27

Katarina

Topp klass!

Malin är en pärla, har gått hos henne i några år nu och jag är alltid lika nöjd. Hon Är nogrann och lugn, och det gillar jag verkligen . Ring och boks tid hos Malin , jag kan verkligen rekommendera henne.

2011-09-17

Lisa

Supernöjda hela familjen!

Jag färgar och klipper mig på Stil och Snitz hos Malin, men dom andra tjejerna är också jätte duktiga. Är ALLTID nöjd när jag går därifrån, bra stämning, fin salong och en otrolig kunskap när det gäller färg. Min man, och mina barn blir också alltid bra klippta. Kan inget annat än att ge dom högsta betyget.

2011-06-21

Nöjd ny kund

Mycket nöjd ny kund

Har klippt mig 2 gånger under 2011 av en och samma frisör och är SÅ NÖJD! Har rekommenderat frisören till mina bekanta. Har fått flera positiva kommentarer på arbetsplatsen och bland bekanta.

2011-05-21

Helene nöjd ny kund!!

Helene

Underbar salong och bra stämning ! Jag klippte mig och slingade håret och är mer än nöjd! Rekomenderar starkt att gå dit!

Även fransarna och brynen blev väl färgade :) jag kommer definitivt tillbaka!

2011-05-02

Annelie

Inte nöjd

Det gick alldeles för fort, klippningen blev ojämn och jag kände mig inte sedd som kund.

2011-05-01

A

Aldrig mer

Beställde tid för klipp+toning.Får en frisör som känns väldigt osäker,det pratas bakom mig hela tiden ägaren och hon,känner mig som kund inte sedd.Får reda på i slutet att hon är nyanställd, berätta det först så får jag förståelse för det. Färgningen görs men får sitta i tvätten under hela väntetiden...ca 40min totalt. Nacköm!! Sedan fönas håret då jag påpekar att man klipper väl håret först??!! Va,ska du klippas? Då får det vara nog för mig, blir erbjuden klipp men jag tackar för mig. Missförståndet enligt ägaren var att hon var stressad när jag beställde tiden och glömde skriva in klippning, INTE mitt problem och inte stackars frisören heller, färgen blev bra men återkommer INTE!!! SE era kunder.

2011-02-21

Katarina

super nöjd kund

jag är nöjd med alla 4 frisörerna. Alltid ganska lätt att få tid, och alla är jätte trevliga. Ombyggnaden är ett jätte plus! KAN VERKLIGEN REKOMENDERA!

2011-02-09

Jossan

hm?

Lovisa är väldigt duktigt, rekommenderar henne starkt!

2011-02-07

nettan

Missförstånd, frisören lyssnade inte.

Hade bestämt mig för klippa page vilket jag haft en gång förut och trivts väldigt bra med, frisören tyckte absolut inte att jag skulle klippa page hon tyckte inte jag skulle klippa av håret, vi gjorde upp om att klippa halvvägs lite längre page till axlarna och då gick jag med på det. Nu har jag väldigt tjockt hår och jag sa till henne att inte klippa upp för mycket för mitt hår åker upp så mycket. Blev mycket riktigt kortare än axlarna och jag såg ut som en tant. Ringde tillbaka och frågade om jag kunde komma förbi och de kunde försöka rätta till det men fick surt svar att det absolut inte fanns någon tid. Rekommenderar dem inte.

2010-12-22

marie

kanon!

Klockren salong! Dock under ombyggnad, men det kommer bli kanon fint när det är klart. Trevligt bemötande och bra klippning och slingor. Jag är hel nöjd!!

2010-12-22

Mari

extra bra!

Jag är SÅ nöjd varje gång jag går hos Stil&Snitz! Vänlig personal, professionella klippningar och färgningar, mm. rimliga priser och snygga lokaler. Inte gått hos nån annan sen jag hittade det här platsen. Kommer snart igen!

2010-10-08

eva frida malin lovisa

kunderna bäst

Tack alla våra trogna kunder som gör oss bara bättre och bättre,16 år i vällingby och nu bygger vi ut så ni får det ännu bättre.
Kundern framför allt!!
Tack och VÄLKOMNA!!

2010-05-13

Yvonne

Kanon!

Underbart mysig salong, trevliga tjejer, klippning och färgningen blev precis som jag ville. Frida var det som tog hand om mig! Hon kändes nogrann och helt fokuserad på saxen! Rekomenderar varmt stil och snitz! / Yvonne

Svar från Stil & Snitz
2010-05-27

Mycket kul att höra ,Tack så mycket,Frida e en klippa i dubbel bemärkelse/ eva (chefen).YVONNE-VÄLKOMMEN IGEN

2010-05-04

inte som jag ville!!

tyckte inte att det blev som jag ville ha tyvärr. vi förstod väl inte varandra försökte förklara men hon tog inte till sig det.. missnöjd

Svar från Stil & Snitz
2010-05-27

mycket ledsen att du ej blev nöjd,gottgör dig givetvis,hör av dig så kanske vi kan förstå bättre nästa gång/eva(chefen)

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård