Fastighets AB Balder

Kategori: Fastighetsbolag

Omdömen om Fastighets AB Balder

2012-01-04

Höjning av hyra!!!

Man tror hyran är en viss summa och sen får man efter några månader ett brev där det står att hyran höjts och att man nu ska betala retroaktivt! Skandal!! =(

2012-01-04

Missnöjd hyresgäst

Oproffesionellt företag

Ganska slapp hantering av åtgärder för oss hyresgäster i Trollhättan, och jag är inte ensam om att tycka detta.Hissen ofta ur funktion, så även porten, vilken ofta står öppen dygnet runt (även fast det finns portkod). Om något behövs fixas så "glöms" det lätt bort och blir aldrig åtgärdat... När något påpekas när man flyttar in och efter 6 månader fortfarande inte är åtgärdat så ger man liksom upp...

2011-02-28

Per

Titta på lokal gav kreditupplysning!

Var och tittade på en lokal i Marieholm att ha som lager till mitt företag. Sa till uthyraren att jag skulle titta på ett par andra lokaler också innan jag bestämde mig. En vecka senare ringer jag och tackar nej till lokalen. Efter en tid får jag sedan ett brev i min brevlåda som säger att Balder AB gjort en kreditupplysning på mig, utan att jag ingått några avtal med dom, bara tittat in i en av deras lokaler! Och uthyraren i fråga nämnde inte något om att dom tar en kreditupplysning på alla som tittar på lokal hos dom. Riktigt dåligt!

R1000764;Fastighetsbolag