Cykloteket

Omdömen om Cykloteket

2012-04-27

Carrie

Dålig service

Varit där flera gånger och de kan vara fler i personalen än vad det är kunder, ändå kan man få vänta över 10 minuter fast man är först i tur... Efter de 10 minuterna så gick jag...

2011-08-05

Jonathan

Betalt för service

Cykloteket väljer att ta betalt för montering av slit- och reservdelar fast man har Livstidsservice på sin cykel. Många andra cykelbutiker i Sthlm gör det gratis. Dåligt av Cykloteket.

2011-06-18

Edward

Otrevligt bemötande

Verkar som att personalen tycker att kunderna mest är ett besvär som de hellst skulle vilja slippa. Nästa gång går jag någon annan stans.

2010-10-05

Paul

Bra ställe

Vart inne 3-4 ggr och alltid fått bra hjälp och trevligt bemötande (norrtull & västberga), inga konstigheter. Lite dyrt kanske vilket är enda negativa jag kan säga.

2010-06-16

tur u oturen

Stort utbud kommer kunskap?

Har varit på denna butik flertal gånger. Mycket fina varor och stort utbud, men vissa saker kanske personalen bör läsa på. Skulle inhandla cykeldator och skulle då fråga om dess tillbehör och montering. Svaren jag fick var totalt felaktiga, jag fick gå in på leverantörens sida och se hur man skulle göra det rätt. Sen även en del cykelutrustning och dess olika funktioner har jag även fått en del konstiga påbud vad det är till för. Hellre att säljaren låter en annan kollega svara på mina frågor än att säljare står och "hittar på". I övrigt är det flesta säljare toppen, men dock finns de som förstör.

2010-05-30

Eric

Dålig service!

Rikitgt dåliga på att mecka dålig service! otroligt dryga när man pratar med dom... jag och några andra jag känner har fått lager bromsar mm fel monterade eller förstöra, sprickor eller att sakerna ser ut och fungerar lika dåligt efter en dyr reparation! försöker man påpeka det blir dom sura och tycker att man tjafsar om onödiga saker! Dessutom tar dom enorma överpriser för allting, helt sjukt... Vill inte verka negativ till allt men cykloteket är ingen bra cykel affär :( har börjat gå till sportson södermalm istället där är priserna bättre och dom gör rätt!

2010-04-07

Cykloteket är suveräna

Mycket bra service, bra produkter

2010-03-23

Sven på KI

Bra verkstad

Känner inte alls igen mig på det andra här skriver. Verkstaden har hjälpt mig flera gånger när jag som åretrunt-pendlare varit illa ute. Speciellt den äldre mannen i verkstaden är klockren. Han svarar på alla mina frågor utan att dumförklara en som vissa andra cykelaffärer gör. Dock har jag fått intrycket att vissa av säljarna i butiken inte kan så mycket om cykel.

Sport och fritid
R1000689;Cyklar - Detaljister