Omdömen om Cykloteket
2011-08-05
Jonathan
Cykloteket väljer att ta betalt för montering av slit- och reservdelar fast man har Livstidsservice på sin cykel. Många andra cykelbutiker i Sthlm gör det gratis. Dåligt av Cykloteket.
2011-06-18
Edward
Verkar som att personalen tycker att kunderna mest är ett besvär som de hellst skulle vilja slippa. Nästa gång går jag någon annan stans.
2010-10-05
Paul
Vart inne 3-4 ggr och alltid fått bra hjälp och trevligt bemötande (norrtull & västberga), inga konstigheter. Lite dyrt kanske vilket är enda negativa jag kan säga.
2010-06-16
tur u oturen
Har varit på denna butik flertal gånger. Mycket fina varor och stort utbud, men vissa saker kanske personalen bör läsa på. Skulle inhandla cykeldator och skulle då fråga om dess tillbehör och montering. Svaren jag fick var totalt felaktiga, jag fick gå in på leverantörens sida och se hur man skulle göra det rätt. Sen även en del cykelutrustning och dess olika funktioner har jag även fått en del konstiga påbud vad det är till för. Hellre att säljaren låter en annan kollega svara på mina frågor än att säljare står och "hittar på". I övrigt är det flesta säljare toppen, men dock finns de som förstör.
2010-05-30
Eric
Rikitgt dåliga på att mecka dålig service! otroligt dryga när man pratar med dom... jag och några andra jag känner har fått lager bromsar mm fel monterade eller förstöra, sprickor eller att sakerna ser ut och fungerar lika dåligt efter en dyr reparation! försöker man påpeka det blir dom sura och tycker att man tjafsar om onödiga saker! Dessutom tar dom enorma överpriser för allting, helt sjukt... Vill inte verka negativ till allt men cykloteket är ingen bra cykel affär :( har börjat gå till sportson södermalm istället där är priserna bättre och dom gör rätt!
2010-04-07
Mycket bra service, bra produkter
2010-03-23
Sven på KI
Känner inte alls igen mig på det andra här skriver. Verkstaden har hjälpt mig flera gånger när jag som åretrunt-pendlare varit illa ute. Speciellt den äldre mannen i verkstaden är klockren. Han svarar på alla mina frågor utan att dumförklara en som vissa andra cykelaffärer gör. Dock har jag fått intrycket att vissa av säljarna i butiken inte kan så mycket om cykel.
2009-10-23
L
Utbudet av framförallt kläder är väldigt bra, men personalen är ofta dryg och otrevlig. Fanns det en annan cykelaffär med samma sortiment skulle jag gå dit istället och bojkotta cykloteket pga personalens bemötande.
2009-07-03
Micke L
Det märks att det är bra cyklar som gäller. Mycket bra service.
2009-06-29
Jenny
Blev rekommenderad att gå till Cykloteket; "Dom är så himla bra!". Döm om min förvåning när dom var ännu bättre. Har varje gång (3 ggr... än så länge) fått förstklassig hjälp.
2009-05-14
So so
Jag: Kan man provsitta på den här cykeln?
Äldre man som jobbar där: Nej
Jag: Va?
Han: Nej..
Jag: (ser frågande ut)
Han: Du måste ta en nummerlapp och vänta på en säljare. Den där är ändå för liten för dig.
Jag: Tack, jag kommer inte tillbaka.
2009-05-05
besviken
svåra att ha och göra med, dåligt kundbemötande och service.
2009-04-14
H
Ville byta kedja på min gamla fina cykel, men den var tydligen för gammal för cykloteket. Är cykloteket en cykelaffär eller vad tror de att de är?
2009-03-13
Rickard
Har varit trogen kund hos cykloteket under en längre tid, den enda gången man kan uppfatta det som "dåligt" att gå dit är lördagar under högsäsong, kan vara väldigt lång väntetid, dock beror ju detta på att det är så väldigt mycket folk där, så vet inte om man kan lasta dem för detta...
Lite blandad nivå på personalen, men finns alltid någon som har väligt bra koll, så om man inte får den info man behöver brukar man alltid kunna fråga någon annan.
2009-01-27
Åse
Beställde på internet, leverans dagen efter!
Bra priser!
2009-01-11
Putt
Håller med Jeri. Var där i Lördags 10:30, säger hej till 2 två tjejer som jobbade i butiken. Kollar på lite cyklar och väntar på hjälp. En gubbe längre bort ropar på tjejerna att en pojke(!) behöver hjälp (jag är 25). Ena tjejen svarar då att hon redan frågat mig!
Nej, mina 7000 kr som jag tänkte lägga på en ny cykel kommer inte att ges till Cykloteket iallafall.
2008-11-19
JeRi
Att försöka få personalens uppmärksamhet i den här butiken är ett helt hopplöst företag. De är mer intresserade av att fika, och prata med varandra, än att sälja cyklar. De är kanske duktiga cyklister, eller eventuellt mekaniker, men de borde allihopa gå en kurs i service och försäljning.
2008-11-11
cykelfan
Cyklar av bästa kvalite! Bra personal, som alltid vet vad de pratar och kan ge bra tips om cyklar. Allt från sadlar till olika däckmodeller. Har även verkstad, så att de kan laga cylklar. Barnvänliga, en barn-tv hörna i butiken, och bra barncyklar.
2006-10-13
julius
Numera lämnar jag alltid in mina två cyklar hos Cykloteket. De brukar fixa dom på en gång medan jag väntar. Gillar deras Livstids servicegaranti :-)
2006-07-31
Camilla
Jag är trogen kund hos Cykloteket sedan första besöket då jag bokade personlig shopping. Jag och min pojkvän fick en grundlig profilanalys så vi kom därifrån med "rätt" cyklar. Det är alltid kunnig personal i butiken och de har det bästa sortiment man kan tänka sig. De tar inte in nåt skräp helt enkelt. Att boka servicetid på deras hemsida är suveränt!
2006-07-12
Nöjd
Cyklotektet är utan tvekan den absolut bästa cykelaffären i Sverige!! Det är kunniga, profsiga, har outstanding bra produkter och är dessutom mycket service inriktade och trevliga!
Hit rekomenderar jag alla seriösa cyklister att gå!!
2006-06-05
DS
Jag ringde på måndagen vid 10:30 ung. och undrade om jag kunde komma in med min cykel och få den reparerad. Det gick bara bra sa dom, det är öppet hela dagen. När jag en timme senare kom in med cykeln fick jag inte lämna in den för "det var fullt". När jag sa att jag ringt en timma tidigare och fått beskedet att komma in sa en ytterst otrevlig reparatör att "det ser du väl själv" att det inte går, kom tillbaks om ett par dar.
Varit där flera gånger och de kan vara fler i personalen än vad det är kunder, ändå kan man få vänta över 10 minuter fast man är först i tur... Efter de 10 minuterna så gick jag...