Vi fick ett otroligt otrevligt bemötande vid Lådnamacken då vi var där senast. Vi skulle tanka diesel, men det hela slutade med att vi seglade vidare utan att ha tankat eller handlat något. Detta berodde enbart på personalens fullständigt respektlösa beteende. Visst har man stött på otrevliga människor förr, men så otrevliga som ägarna till Lådnamacken var, det har vi aldrig stött på tidigare. Vi kommer aldrig att besöka Lådnamacken igen, och jag kommer berätta om denna händelse för alla jag känner som brukar tanka i skärgården. Så förhoppningsvis så förlorar Lådnamacken X-antal kunder..
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-05-31
Karlshem
Stockholms särgårds bästa affär & mack
Super bra affär och mack dom har det mest.Är det något som inte finns tar dom hem det.