Omdömen om Kungsholmens Pizzeria
2012-04-04
Klockarn
Goda löv tunna pizzor med bra ingredienser. Har aldrig ätit där, så vet inget om matron som den tidigare resenten skrev om.
2011-12-07
Pizzorna funkar i nödfall, men kunde absolut bli bättre. Råvarorna känns lite billiga och kvalitéten blir därefter, helt enkelt. Men personalen är trevlig och det är alltid avslappnad stämning. Och alla Stockholms taxichaffisar verkar ha detta som favorithak, så något har de ju som lockar.
2011-08-21
Anna Eriksson
Man blir ju glad varje gång man hittar pizzerior som även bakar glutenfritt. På Kungsholmens pizzeria behövde man dessutom inte förbeställa (som man ibland måste på vissa andra ställen). Min son som är glutenintolerant sa att hans pizza var bland det godaste han ätit! Dessutom tycker jag personalen var väldigt tillmötesgående och rara. Bara plus!
2011-04-07
Per B
Hade hört så mycket gott om denna pizzeria, så var ju tvungen att prova. STORT MISSTAG, pizzan var dyr, smaklös och fylld med burkingredienser, samt personalen har total avsaknad av hyfs. Killen bakom disken satt i restaurangutrymmet med sin laptop och talade extremt högt, närmare skrek på arabiska i sin mobiltelefon.. Matro, glöm det...
Mitt råd är att undvika detta ställe å det närmaste. Mycket bättre att glida ner på Er lokala förortspizza som kanske inte är världens bästa, men åtminstone kostar därefter.
Tack för mig.
2011-03-08
Malin
Bästa kebabrullen som finns! Gillar inte sånt annars men den e fantastisk! Ca 400 g så man delar gärna. Pizzan är oxå toppen, tunn, krispig och många sorter att välja på. Husets pasta är oxå en favorit
2011-01-13
Nöjd kund
Maten är jättegod, inget snack om saken och jättestora portioner. Dock ett minus är att personalen(jättetrevlig) verkar ha svårt med svenska språket. Man ringer och beställer mat och de verkar inte fatta vad man säger fast man talar långsamt och tydligt. Som att de inte tar sig tid och lyssna ordentligt. Bortsett detta så rekommenderar jag verkligen maten.
2009-10-25
J&K
Vi har nu flyttat från kungsholmen och bor på Norrmalm (drottninggatan) och åker ofta till Kholmens pizzeria och handlar då det tyvärr saknas pizzerior med samma hantverkskonst som man kan uppbringa på KH pizzeria. Rekomenderas starkt!
J&K
2009-01-02
Sven
Personalen var nonchalant, tittade knappt på en när man beställde. Tog kortet med ett ryck ur handen. När pizzan kom var botten lövtunn, och det fanns knappt någon fyllning på pizzan. Undvik detta ställe, det finns andra bra alternativ.
2008-05-13
Finsmakare
Jag har när jag varit på genomresa i huvudstaden provat på många pizzerior, och dragit slutsatsen att Kungsholmens pizzeria är den bästa, helt klart. Fräsch lokal, stora och underbart välsmakande pizzor! Om inte det bästa i Stockholm, Sveriges bästa pizza.
2006-05-19
BjH
Bästa pizzorna i stan! Nästan lågpris och alltid trevligt bemötande. Kan det bli bättre?
2006-04-27
John.
Goda pizzor och sallader, och jag blir alltid trevligt bemött av personalen. Lokalen har nyligen fräschats till och förstorats. Synd att pizza är så "tungt" bara!
2006-03-29
Jonas
Prova en husets pizza vet jag. Mums! :)

Frågar om dom har barnpriser på lunchen och får till svar: javisst, han kan välja vad han vill. Får trots detta betala fullpris och när jag ifrågasätter detta möts det av en trött blick och en axelryckning! Hade gärna gått någon annanstans men pga sjukhusbesök skulle vi inte hinna det. Jag väntar mig ingen vidare service på en pizzeria men killen i kassan ville bra hellre vara någon annanstans... Maten är annars ok men inget att gå någon omväg för, överpriser dessutom!