Fler träffar Skidor, snowboard Stockholm
Skidbytarboden
Tel 08 - 652 99 20, Flemingg. 17, 112 27 STOCKHOLM12 omdömen för Skidbytarboden:
RSS2010-01-09
CL
Katastrof!
Otroligt otrevlig och oengagerad personal!Bättre att handla nytt eller på blocket om man vill ha begagnat, där kanske man får lite trevligt bemötande i alla fall.SKÄRP ER!!
2009-11-02
Ted Wester
Kunnig personal!
Riktigt kunnig personal och ett schyst sortiment. Mycket folk dock(var där på en lördag) som tidigare nämnt, men servicen var kanon!
2009-08-26
Malte
Bra grejor
Byter ut ungarnas grejor varje år och passar på att updatera min egen utrustning. Jättetrevli personal och kunnig. Lite stressigt på helgerna dock.
2009-02-26
Emil
Inte så billiga på beg.
De har ett stort urval på beg. utrustning men prissättningen gör att det inte är intressant.
2007-05-08
Stefan
Sned service
Visst har de trevlig personal. Men tyvärr lyckades de med att montera en av mina bindningar snett. När jag kom tillbaka med skidorna så sa killen som tog emot dem att "visst de sitter lite snett men det är nog inget du märker". Han erbjöds sig dock att rätta till felet. Jag bad dem ringa om de stötte på problem, vilket de gjorde (ringde) efter två veckor ungefär. Trevligt tyckte jag när de frågade om jag ville ha kanslipning också. Sedan hände inget på några veckor, och när jag slutligen tog kontakt med dem igen så påstod de att bindningen inte alls satt snett och att de inget skulle göra. Tyvärr för mig så behövde jag skidorna och hämtade ut dem. Tyvärr för skidbytarboden så tappade de en storkund med familj och vänner (och kanske dig?).
2007-02-14
Petter
proffs
En väldigt duktig personal samt kunnig. Ett bra sortiment samt en stor vilja att hjälpa till och få kunden nöjd.
Bra grejor!
Var i skidbytarboden idag, Det fanns mycket grejor kvar. Det flesta butiker har slut på allting och även på orken verkar det som. Här var de både trevliga och hjälpsamma och hade desutom bra grejor kvar till hela familjen. TOPPEN och inte alls otrevliga och oengagerade!