2009-09-01
Kristin
Vi hade en fantastisk kväll med god mat och finfin service! keep up!
2008-10-06
Sofie
Svårt att välja bland allt gott, alltid vällagat, varmt och supergott. Bra a`la carte, säsongsmeny. Torsdagarna rekommenderas varmt!
2007-09-05
Mats H
Åt en säsongsmeny, 3 rätter som matchade varandra utmärkt. Vällagat och elegant. Huvudrätten, torsk med dill och kräftor, var helt perfekt tillagad, varken över- eller underkokt. Tyvärr glest med gäster. Borde vara värd större popularitet.
2007-05-17
/Robin
Om du känner att du vill piffa upp vardagen och att just du förtjänar det där LILLA EXTRA så är Ulriksdal dit du ska. Med slottet plus park i närheten blir resan hit värt mödan. Servering och mat är av högsta klass samtidigt som servitörerna är kunniga vad gäller vin och annat. Ha en trevlig kväll!
2007-05-13
Jag var på Ulriksdals Wärdshus i april det var det bästa jag ätit på väldigt länge så det han skriver ovan kan jag inte hålla med om alls. Högt rekomenderat
2007-05-09
Carina
Fantastiskt utsökt smakmeny som toppades av det trevliga bemötandet från personalen. Rekommenderas varmt!
2006-09-27
Pia2
Nu i september 2006 var jag och åt skaldjur. Tyvärr var havskräftorna sönderkokta, de vanliga kräftorna var inte ens svenska, de rökta räkorna luktade askkopp...nej, man förväntar sig avsevärt mycket mer av Ulriksdals Wärdshus, miljön kräver bättre. Undvik.
2006-07-28
Hungrig
Kork i vinet tycker jag man borde se i den klass som Ulriksdal är i. När man serverar vin till 6 personer vid samma bord och det flyter vin i alla glas...Då börjar man undra.
När sedan den "underbara" kalven kommer till bordet tillsammans med "cannelonin" då undrar man ännu mer vad det är frågan om ???!!!
Rektangulära, gråa, genomstekta köttbitar, sega köttbitar. (Somnade kocken från varmrätten...eller lagade han den dagen innan o värmde i micro ?!) Och denna sega kalv serverades med ett stycke canneloni i storleksordning av en finsk pinne (kakan)...
Servispersonalen såg ju inte alltför road ut heller av att jobba där...
Grymt besviken...
2006-03-25
RE
Skönt att gamla hederliga Ulrik har blivit så bra igen. Mycket trevlig miljö att avnjuta alla delikatesser.
2006-02-28
mp
Trevlig atmosfär både inne och ute med vacker utsikt mot vattnet och den intill liggande slottsparken. Julbord med traditionella svenska klassiker. Dyrt men prisvärt. Kan rekommenderas till familjer och större sällskap men var beredd på medioker service.
Kalla varmrätter, nonchalant bemötande, maten plockades undan innan sittningen var slut, rekommenderas inte.