Dolab Restaurang AB

Kategori: Restauranger

Omdömen om Dolab Restaurang AB

2012-05-06

Suckers

Suck Gå inte hit, turistfälla...

Inkastare på gatan, bara det?
Man får inte den mat man beställer enligt erbjudandemenyn. Plötsligt uppstår ett "missförstånd", servitören som tog beställningen försvann, gick hem, somnade?
Otroligt lågt att behandla kunder som tidigare hållit stället som bra, så illa.
Vi som inte fann oss och hastigt men mindre lustigt fick 200 kronor i "återbäring"?
Gå en servicekurs...

2011-08-06

Snorkig personal

Genom hela besöket var personalen otrevlig. På en enkel fråga om hur skinkan är på pizzan fick jag ett surt svart; "som den alltid är, i bitar".

2011-08-06

Anna-Karin

Sämsta resturangen jag varit på

Har aldrig stött på så otrevlig personal. Varför väljer man att jobba på restaurang??

2011-08-05

Skitställe

Byt ut hela personalstyrkan. Maten ok, men med så otrevlig personal så spelar det inte så stor roll.

2011-07-22

H&C

Kommer gärna tillbaka!

Lite stimmigt, men bästa pizzan jag ätit! Lasagnen likaså.

2010-07-29

a

gå inte hit!

Otrevlig personal, trångt bord, kall pasta utan smak och dessutom ett hår i maten.

Hit går jag ALDRIG igen.

2010-07-01

UMG

Turistfälla:dyrt i förhållande till kvalitén

Sega och slafsiga entrecoter eller vad det nu skulle föreställa, och potatis som åkt ut och in några gånger. Hyggligt god pasta med skaldjur, men mycket små portioner.

2010-01-22

Zezzan

Otrevlig personal

Samtlig personel är mycket otrevlig och saknar tyvärr totalt allt vad servicekänsla heter... För några år sedan var detta ett riktigt trevligt ställe, men för ca 3-4 år sedan ändrades detta helt av någon anledning. Maten är sisådär men skulle kanske kunna förbises om det inte vore för personalen som sagt.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger