Antefa's Hund & Kattpensionat

Omdömen om Antefa's Hund & Kattpensionat

2011-12-14

Sirke Kaikkonen

Instängd i 4 dygn

Lämnade in min hund här på Antefa's för flera år sedan. Han var då 1,5 år gammal. Han stannade där i 4 dgr. När jag hämtade honom, hade han legat i 4 dygn i sin egen avföring, utan att få komma ut en enda gång! Förklaring: Personalen var rädda för honom...? Det tog flera veckor innan lukten av avföring försvann, trots att jag tvättade och tvättade honom. Vet ej om han hade fått ngn. mat i sej. Trodde aldrig att ngt. sånt här kunde hända. Jag och min man befann oss i Amsterdam och personalen hade mitt tel.nummer, ändå ringde de aldrig...Hunden hade bra mentalitet och skulle aldrig ha bitit ngn. eller allmänt varit otrevlig mot ngn. Efter vistelsen på Antefa´s hade jag en hund som inte lämnade mej en sekund. Blev verkligen förvånad att detta pensionat fortfarande existerar.

Svar från Antefa's Hund & Kattpensionat
2012-02-06

Vi kommer mycket väl ihåg din hund, en Rhodesian ridgeback, då han var en av de få hundar där pensionatsvistelsen tyvärr inte fungerade. Ridgeback är ju som alla vet en härlig men lite knepig ras. Din hund kom till oss mitt i puberteten, en period i hundars liv som kan vara både extra känslig och en period där dom också testar gränser. Din hund morrade och ville inte låta oss sätta på ett koppel, vilket inte behöver betyda att han var/är aggressiv utan kanske kände sig ensam (utan matte), utelämnad och osäker på situationen och resonerade att anfall är bästa försvar.
Vi har som rutin att låta koppel vara kvar på osäkra hundar just för att vi ska slippa tränga oss på inne i boxen. Det händer att vi gör missbedömningar då hundar ibland visar en helt annan sida av sig själva så fort de blir utan matte eller husses stöd.
Din hund satt i box 8:a en av våra största boxar, han hade tillgång till direktutsläpp i rastgård. Han hade också tillgång till soffa så att han skulle behöva ligga i sin egen avföring verkar konstigt.
Att vi inte fick tag i dig per telefon verkar också konstigt då vi alltid försöker kontakta ägare/kontaktperson om det inte fungerar eller händer något.

2010-06-15

maud

Hund som inte rastats

Lämnade vår hund över en natt,detta på grund av arbete. Hämtade hunden 09.15, han var då orastad, satt sig direkt utanför hundhuset och kissade massor, även bajsade. Påpekade det för personalen som bara ryckte på axlarna och sa att de måsta ta hundarna i ordning. Kommer inte använda detta pensionat fler gånger.

2010-01-21

Clyrholm

Hundarna trivs

Personligt och trevligt. Rena och stora boxar och stora rasthagar. Hundarna äter och trivs.

Fler företag i Haninge