Omdömen om Guldfisken Zoo
2011-01-19
phstjernfeldt
Riktigt bra affär - stort sortiment och kunnig personal - lite rörigt i lokalen men det ska det vara i en trevlig akvarieaffär.
2010-08-18
Laura
Bra sortiment, kunnig personal, bra priser på terrarier (lite sämre på andra tillbehör)
2010-06-11
Lasse
Nej jag är skitnöjd, stort sortiment, lite rörig butik pga alla varor, men jag har sett värre, trevlig och kunnig personal framför allt den långa rakade killen.
Jag kan varm rekommendera att ni vänder er till dom ifall ni behöver råd eller köpa något till era husdjur!!!
2009-03-05
Mkt nöjd
Helt klart den bästa zoobutiken jag besökt.
ok kanske lite rörigt men det uppvägs av trevlig kunnig personal. Har testat web shoppen också och vill man ha något levererat snabbt så är det hit man ska vända sig. Jag har både akvarium och terrarium och med denna butik behöver jag inte fundera på vart jag ska handla min utrustning.
2008-11-07
Skövdefisk
Jag är ingen akvariefanatiker, men har ett helt vanligt svenssonakvarie där pumpen dog en torsdag eftermiddag. Då jag bor i en hyfsat stor stad med flera djuraffärer varav 2 st. med akvarieinriktning, var det väl bara att åka och köpa en...trodde jag... "Det kan man inte bara köpa så där", det är beställningsvara fick jag veta?! En snabb sökning på internet där jag hittade Guldfisken, några knapptryckningar senare var pumpen beställd. Nästa morgon med posten kom mitt paket, perfekt innan helgen!!! Jag rekommenderar deras web-butik till alla som sitter i sjön någon gång, eller som ska utrusta ett akvarium i allmänhet. För jo, dom här grejerna kan man köpa "bara så där" och snabbt går det också!
2008-08-08
Olofsson
testat webshopen.. snabb leverans och bra bemötande
2008-08-05
Emmaboda
En bra butik med stort utbud på fisk, är man som jag fanatiker utav malawiciklider så ska man absolut handla där. Personalen är trevlig och tillmötesgående och framför allt dom kan sina saker. Jag fick många bra tips och råd. Kan inte bli bättre. Jag ska verkligen fortsätta handla där.
2007-06-17
trogen kun
Jätte duktig personal, har köpt allt till mina fiskar här och har aldrig haft några problem. De ställer alltid upp och svarar på frågor. Kommer aldrig byta zoo butik!
2006-09-05
Malin
Bra service och bemötande. Kunnig personal!
2006-09-03
Har sett mycket bättre affärer ovanligt rörig svårt att få hjälp
Härlig butik med personlig service. Här finns allt för akvariefantaster, men även terrarie och till andra djur. Billigt och bra!