Arninge Hårcenter

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Arninge Hårcenter

2011-10-11

Cecilia Roos

En salong som har allt!! Tjejerna är mkt duktiga på sitt jobb, en härlig stämmning som gör att man vill komma tillbaka. Så snygg som jag är i håret nu har jag aldrig varit!! Tack Elisabeht

2011-10-10

janne

har varit stamkund sedan många år.alltid välbemött o bra klippt.har inget att klaga på.

2011-09-19

Micke

Kanonsalong!!!

Har klippt mig på salongen och måste säga att det är det bästa stället i Stockholm. Åker från stan för att klippa mig där! Personalen med ägarinnan i spetsen är både kunniga och serviceminded! Kan varmt rekommenderas!!!

2011-08-22

Ami

Alltid nöjd!

Trevligt bemötande, trevlig personal. Aldrig några problem att få tider, även med kort varsel.
Ser det som avkoppling att sitta i stolen med en kopp kaffe o tidning och få håret fixat av Elisabet.
Kund sedan flera år : )

2010-12-17

Blivande kund

supernöjd!!

Fick håret färgat o klippt av chefen, det märks att det e proffs som klipper.
Trevlig o kunnig personal med servickänsla. Kan varmt rekomendera denna salong!

2010-12-17

Tack!

Toppen salong, med trevlig personal! alltid nöjd efter ett besök hos Elisabeth...TACK!

2010-05-29

eva

Alltid bra!

Enkelt att boka tid, hållbara klippningar och bra priser! HIt ska ni gå!

2010-05-26

Jättenöjd!

Blev klippt och slingad av chefen, blev skitsnygg. Kommer att bli stammis. Hurra!

2010-04-26

Lilla jag

Dåligt!

Personalen avbryter arbetet med kunderna för att prata privat med varandra.Tar ej kort, man blir ivägskickad till bankomaten för att ta ut kontanter!
Ägarinnan kritiserar sin personal framför kunderna, jätteotrevlig!

2010-04-23

Malin Per`s sambo

Totalt värdelöst ställe

Min sambo såg bedrövlig ut efter frisör besöket fick gå och klippa om sig !!!!!!!!!

2010-03-18

går inte dit något mer

jättedåligt ställe

Väldigt otrevlig chef samt att jag såg henne färga en kunds hår missfärgat.

2010-03-16

Lady

Knasigt

Vet inte om dom är utbildade men knasig salong verkar det som. Jag blev inte nöjd :(

2010-03-10

Täbybo

Fruktansvärt är bara förnamnet !!!!!!!

Blev så illa kippt på detta ställe , tror inte dessa är utbildade !!!

2010-03-09

Täbybo

FRISÖRER ???????

Jag tror att jag kunde ha bett min son på 7 år klippt mej och han skulle gjorot det bättre !!!!! någon skrev första o sista gången ......

2010-02-14

jag

Fruktansvärt !!!!!

Jag blev otroligt dåligt klippt , kan inte klippa så är det !! första o sista gången

2010-01-25

Henrik

Mycket bra

Jag har klippt mig här så länge jag kan minnas, och jag har alltid varit nöjd med deras service. Tidsbokningen fungerar alltid jättebra. Rekommenderas!

2010-01-17

missnöjd !!!!!

urusel klippning !!!!!

Besökte denna salong för att klippa topparna, hon fixade så att det blev gräsligt !!! kommer att ta ett tag innan jag får ordning på det trots jag gick till en kunning frissa sm fixade så det ser bättre ut !!!!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård