Omdömen om Lundegård Camping & Stugby
2009-06-22
edvard
denna camping spenderade jag och några vänner midsommarhelgen på. personalen var överlag otrevlig och inte alls serviceinriktade. Toaletterna var riktigt äckliga och städades inte alltför ofta. maten i restaurangen var vare sig god eller trevligt upplagd. dessutom var det helt klart överpriser på allt rakt igenom. Är grymt missnöjd och besviken på Lundegårds camping!
2009-06-22
edvard
Instämmer med #"edvard", Lundegårds camping är 4-stjärnig och tar betalt därefter, då anser jag att man kan kräva lite mer än sunkiga toaletter, otrevlig personal och halvtaskig färdigmat på papptallrikar. Har också varit där över midsommar och är inte alls nöjd. Kan tillägga att "sandstranden" är ca 10 meter lång(!)