Vald plats Vaxholm Välj ort

Omdömen om Biograf Biostaden 2001 Svenska Bio

2008-12-14

Eva Lindén

Jag blir så glad!

Än finns det hopp för kassörskor!! jag var på bio i borås igår och jag blev så trevligt bemött att jag sände de dagens ros! De fixar alltid allt på bästa sätt trots problem. Ni är fantastiska som jobbar där! Kram på er

2008-12-14

Monica

Toppen!

fantastisk biograf, personalen är super trevlig också!

2008-11-20

Anders

Monopolfasoner

Stans enda biografkedja visar bara mainstreamfilmer. Servicen är under all kritik, bara att få tag i biljetter kräver sin insats.

2008-11-12

Lasse

Kö............

Om personalen ängnade sig åt sitt arbete vid biljettförsäljningen istället för att prata i telefonen och bedriva barnpassning med toalettbesök så skulle nog kötiderna minska.

2008-11-11

Hanna

Gott om benutrymme!

Här är det bra ljud, lagom stora salonger och trevlig personal. Stolarna är bekväma (inte sorten man fäller ner) och man behöver inte resa sig när någon går förbi. Det finns även kärlekssäten.

2008-11-04

Ullis

Sådär lagom stort.

Riobiografen är sådär lagom stort, trevlig personal som tar väl hand om en. Funkar jätte bra att boka online o sen hämta biljetterna 1 timma innan.

2008-09-21

Småstadssyndrom

Patrik 1,5 har premiär den 15 september står det på stora annonser i stan. Det är den 21 september nu och NEJ den har inte kommit till Halmstad....

2008-09-07

Nina

glad o hjälpsam

Svarade på andra signalen , fick hjälp att reservera biljetter då internet bokningen inte funkade, av en glad o trevlig Pia.Tack för ett trevligt bemötande

2008-08-12

Bullit

Hemsidan

SF´s hemsida är ( i dag åtminstonde ) värdelös. Kunde inte boka biljett till Mumien. Rörig och användarovänlig sida. Biografen i Vänersborg är väl annars ok. för en stad av den storleken

2008-08-05

BruceWayne

Dåligt urval och service

Förundransvärt dåligt utbud av filmer! Svårt att komma fram på telefon och dålig info på telefon svararen,. VART ÄR BATMAN?

2008-07-31

Napalm

Varför har ni telefon???

Det är inte lönt att ringa till dom. De svarar endå inte. Enda chansen är att ringa till dom i stockholm. Inte för att de hjälper oss något. De kan lika bra säga upp abonomanget för de använder endå inte telefonen.

2008-06-17

Kanske beror på Motala som stad

När man klagar på biografen så skall man kanske tänka på att den ligger motala där det inte finns ngt större kundunderlag och därmed för liten budget att erbjuda ngt bättre än det som nu erbjuds. Nä, jag tror att royals tillkortavarande är typiskt för Motala kommun som tillhör landets bottenskikt i det mesta och då främst politikerna som har styrt denna mislyckade kommun. Först inkompetenta sossar och sedan en beklaglig alians som inte är bättre den.

2008-06-11

Johan

Dåligt utbud

Skamligt dåligt utbud. En storhelg som denna visar man "Into the Wild" som hade premiär i mars (detta skrivs i juni) istället för "The Incredible Hulk" som har premiär under helgen. Pinsamt!

2008-04-13

Linda

Trevlig personal

Bra filmutbud och en eloge till personalen som alltid är trevliga.

2008-02-24

Evert

Mycket bra

Det är en trevlig liten bio med god service. Personalen är alltid trevlig och försöker hjälpa till så gott de kan. Det borde dock visas mer filmer tycker jag!

2007-09-03

Dj Drowan!

Stor och bra.

En liten stad med en stor och vacker biograf.. Detta är det bästa med lilla Vänersborg.

2007-08-24

Helena

för få filmer

Visas endast ett fåtal filmer, det är knappt så att "storfilmerna" visas. Dock helt OK när man väl är där.

2007-08-15

dåligt.

sänder ändast de största filmerna så ska man på en lite mindre så måste man åka in till linköping att de har sommarstängt de skulle tjäna mycket på att ha det öppet över sommaren

2007-08-02

Knet

Telefon

Mycket svårt att komma fram på telefon. Annars ok. Men bara ok.

2007-07-25

holmer

Mycket God service!

Tyckte att det fungerade underbart vid bokningen och att vi fick behålla våra platser även att vi var sena.

2007-05-31

pellepoppo

återköp av biljetter

Jätterbra service, de svarade direkt så att jag fick hjälp med avboka mina 2 biljetter och att köpet gick tillbaka . Så bra jobbat av den tjej som hjälpte mig

2007-05-30

Carina

När vardagen är trist...

Trevlig, vänlig personal som vägleder till härlig fåtölj och möten in i fantasins värld om bara för några timmar...

2007-03-16

Öje

Omöjligt ringa

Tror att jag tappat en viktig grej på bion, men det är ju OMÖJLIGT att ringa dit. Man möts bara av en telefonsvarare som rabblar repertoaren. Varför ska man inte kunna ringa till kassan, maskinisten eller någon vaktmästare?

2007-03-09

homer

filmbrist

de visar knappt några filmer alls

2007-03-08

Petra

Personalen

Bästa bemötandet jag fått nånsin på en biograf och sen är det en av det fräschare biografer jag varit på, inte som dom där filmstäderna där skorna fastnar när man går

2007-02-11

av en borå

Bra

De skippar de dålig filmerna oftas och kör bara de se värda.

2007-02-05

Åke

Färsk film

Bra att de byter film varje vecka så det är de senaste filmerna som går!

2007-01-01

Av: Lovisa.H

den är mycket bra!

jag tycker "falan" är en bra biograf. lagomt stor till vår mellanstora stad.
personalen är mycket trevliga och glada:D det glädjer oss "kunder"/"tittare"
den biografen går inte av för hacken så det så!

2006-04-04

eva

tillgänglighet

kasst att det bara visas bioföreställningar för en vecka frammåt, tycker också att det skall vara lättare att komma fram på telefon, ni säger på svararen att ni ej kan svara vid kö och det förstår jag, men det kan väl inte vara kö hela tiden?

R1000618;Biografer
R1000991;Konferenslokaler

Håller du inte med? Sök upp företaget och skriv ditt eget omdöme