Omdömen om Kicks
2009-03-01
maria
jag hade ganska mycke på inköpslistan som skulle inhandlas på kicks i skärholmen. personalen verkar vara okunnig och ointresserad av mig som kund. hur kan man bli irriterad när kunden frågar om hjälp? jag valde att göra mitt köp på åhlens iställt.
sätter aldrig mer min fot där,
2008-12-21
Göran K.
Okunnig, ointresserad personal som verkade vara mer intresserad av sitt eget utseende än kundernas behov av hjälp. Gällde Kicks på köpcentret i Töcksfors.
2008-11-18
Nöjd kund
Bra trevlig personal. Bra produkter...
2008-05-27
Lotta
(Omdömet avser Kicks)
Mycket bra & proffessionellt bemötande av duktiga säljare som ger goda råd.
2008-04-07
Sara
(Omdömet avser Kicks)
Kicks i femman är det bästa smink butiken.. Personalen är jätte vänligt och trevligt.. Får alltid hjälp och är så nöjd när jag går där ifrån.. // Sara
2007-11-15
doftfreak
(Omdömet avser Kicks)
Kicks Nova Lund har en oinspirerad och arrogant personal, som inte verkar vilja sälja till kunden. Vid olika tillfällen under året har jag erfarit samma sak. Kunder inkl. mig själv får nästan tigga personalen om hjälp och uppmärksamhet. Var finns service andan?!?!?!
2007-10-11
mascaran
(Omdömet avser Kicks)
Personalen alltid lika hjälpsam och trevlig. Mycket stort utbud av parfymer och kosmetika.
2007-10-10
miranda
(Omdömet avser Kicks)
Tänk! att hitta trevlig och kunnig personal på ett och samma ställe. Tack för tipset tjejer mascaran är toppen!
2007-09-25
mascaran
(Omdömet avser Kicks)
Vilken trevlig personal och hjälpsamma, man blir så glad att få handla på ett så trevligt ställe.
2007-09-20
signe
(Omdömet avser Kicks)
Tänk vad ett besök i en butik som Kicks i Bålsta kan göra! Personligtbemötande av trevliga och hjälpsamma tjejer som alltid har tid att visa den lilla extra omtanken.
////Mal***
Jag har världens fulaste läppar. De är bara torra och fula. Men en dag så gick jag in i Kicks. Jag tänkte för första gången att köpa läppglans i Kicks som jag aldrig brukade göra. För att läppglanset var med på reklamen. Och när jag köpte den. Fick jag världens finaste läppaaaaar!!!! tack vara dem. Kicks ni är bara såååå bäst//
////Mal***
Jag tycker att det är en jättebra service och man kan få mycket hjälp med det som man frågar om. Och att dem hjälper till att välja till en och så tycker jag att de är väl utbildade vilket är jätte braa!// en nöjd kund
(Omdömet avser Kicks)
Kicks vid BiggInn i Köping rekommenderas varmt p g a mycket bra sortiment som är lättöverskådligt också har de fantastiskt trevlig och serviceminded personal. Man är glad resten av dagen efter att ha handlat där. Rekommenderas varmt!!!
(Omdömet avser Kicks)
Expediten på Kicks vid BiggInn i Köping är underbart trevlig och serviceminded. Man är glad resten av dagen efter att ha handlat där. De har ett mycket bra sortiment som är lättöverskådligt. Affären rekommenderas varmt!!!
(Omdömet avser Kicks)
Här finns en underbart trevlig expedit som är otroligt serviceminded. Man är glad resten av dagen efter ett besök där. Dessutom hittar man lätt det man söker eftersom sortimentet är mycket bra och lättöverskådligt. Rekommenderas varmt!
(Omdömet avser Kicks)
Kicks vid Big Inn i Köping har en underbart trevlig expedit som är otroligt serviceminded. Man är glad resten av dagen efter ett besök där. Dessutom hittar man lätt det man söker eftersom sortimentet är mycket bra och lättöverskådligt. Rekommenderas varmt!
Bra memötande av trevlig och kunnig personal.
Bra service.