Omdömen om Racki's Restaurang
2012-01-29
markus
maten e underbårt,man får maten samtidigt och snabbt .perfekt ställe att gå.
2012-01-11
anonym
fint mat,mycket mat ,trevligt personal och brå priser
2012-01-10
anonym
jag e ofta på rackis o tycker att maten småkar alltid brå ett ställe jag alltid kommer tilbaka
2012-01-08
K.N
Maten är usel och slabbig, smakar ingenting längre.
Åker hellre in till Helsingborg numera. Har kocken rymt eller?
2011-12-22
stefan
super restaurang var där igår stora portioner matt alltid nöjd på rackis
2011-12-09
På bara några månader så har rackis mat sjunkit sjukt mycket.. Sist var köttet inte alls lika gott som det brukar, fläskfile utan krydda och inte alls genomstekt, mindre god sallad till och obefintligt med sås..Lkudnivån är så hög så man får luta sig över bordet för att höra vad den man är där med säget.. Riktigt synd då det här verkligen varit en helt toppen restaurang för bara ett årsedan ..
2011-10-24
Tidigare var Rackis vår favoritrestaurang, men portionerna har blivit mindre samtidigt som priserna höjts.
Dock är det fortfarande något så när prisvärt.
Tyvärr har servicen försämrats kraftigt, en enda servitör har hand om restaurangen och det räcker att det är halvfullt för att han inte hinner med att duka av och ta upp nya beställningar. Man får maten hyfsat snabbt, men sen händer inget mer.
2011-04-16
nico
Mycket goo mat trevlig persona fin miljö o stora portioner mat
2009-02-10
Malin
Fantastisk mat som är prisvärd äter där minst 3 gånger i veckan, enkel fin mat som är prisvärt gärna med ett glas vin rekommenderas varmt
2008-11-18
Petronella
Man får en mysig upplevelse, supergod mat för ett bra pris som passar allas plånböcker.
2008-01-24
AB
Man får inte lika god mat längre. det är dyrare och sämre kvalitet på maten än när förr.
2008-01-20
Malin
Man får god och mycket mat för pengarna.
allt perfekt matten, personalen,musiken, stämingen,defenitivt åker jag tillbaka:-)