Kinesisk Restaurang Chai Hong

Omdömen om Kinesisk Restaurang Chai Hong

2012-03-21

morgan o Tony

?Fruktansvärd service!?

Fick först sitta i 15 minuter innan vi fick menyn. Jag fick gå fram och fråga efter menyn! Sen satt vi i 20 minuter till, med menyerna ihopslagna och väntade på att få beställa. Inte ens en dricka blev vi serverade. Sen gick vi!!!
Bör poängtera att stället var inte ens halvfullt och personalen inte så upptagen, vilket inte ska spela någon roll hur som..

Jag förväntar mig iaf att bli sedd på en restaurang! Såg förövrigt flera som gick utan att ens fått menyer...

2012-02-10

´Georg Ugberg

Anita o Georg

Ett trevligt ställe med trevlig personal, Jätte god mat både för oss vuxna och våra barn, stora härliga
portioner.
Efter maten tog vi med 2 portioner hem till våra vänner som inte kunde följa med.
Även detta var jätte gott och väl packat i folieformar, allt var för sig
Kan rekommenderas

2011-12-10

Irriterad

aldrig mer

Ringde och skulle beställa. Först fråga vi hur länge dom hade öppet.. och då fick vi till svar: "öööh.. När vill ni komma...?" dom visste inte ens hur länge dom hade öppet verka det som.. Sen beställde vi att ta med. Vi fick inte med oss vad vi skulle hem och sen köpte vi en 2liters coca cola som vi fick betala 40 spänn för! Vilket vi upptäckte i efterhand! Maten stod framme på bänken nr vi kom. Hur länge har den stått där undrar man ju.. sen satt servitörerna/servitriserna vid sina telefoner ute i "matsalen" när vi kom.. sen prata dom på ett språk vi inte förstod, tillslut kommer en suckade servitris fram till oss. Precis som det var jobbigt att vi var där. Dålig service, Helt enkelt, dåligt dåligt... Detta var mitt favorit ställe innan.. men dom måste bytt ägare.

2011-09-05

sur

det värsta jag varit med om kass service, kass mat , personal som inte fattar vad man beställer mmmm får inte ens en etta egentligen men men

2011-08-07

mc

Diskriminering

Nja maten är väl inte jätte toppen den går ner . Men är du där med dina barn eller med en handikappad blir du nästan visad dörren så fort dom öppnar munnen. Sen ska vi inte prata om priset det är alldeles för jäkligt att man ska betala så mycket för ett litet barn på tre år som kanske bara äter en sked ris och lite kött.
Dålig servis, diskriminering av barn och förståndshandikappade och för dyr mat

2011-06-19

Christian och Stina

Illa

Första och sista gången jag äter där. Ostädat och dålig hygien på servitriserna. Sushin höll inte alls någon vidare klass, riset var väldigt klibbigt, nästan grötaktigt. Thai-maten vi åt var nog ingen riktig thai-mat, verkar som det var något egenkomponerat ihopslängt stoff.

2010-12-11

Roland

Mycket mat och god mat

Genast man klev in genom dörren blev vi omhändertagna, och även efter det var servicen snabb och ordentlig.
Maten var utmärkt, och barnen som var lite kräsna ville inte riktigt äta vad som var på menyn, men även detta löstes genom att de komponerade sin egen mat, inga problem.
Det enda som återstår till full poäng är att "kinaatmosfären" i restaurangen kunde förstärkas genom mera kinainspirerade snickerier i inredningen.
Full poäng på mat och service.

2010-03-03

DÅLIG SERVICE!!!

Sällan har jag blivit så illa bemött. Sur personal och de tar 55:- för barn under 6 år. Alldeles för dyrt när man har en liten nästan inte äter någonting. Fick absolut inte äta på föräldrens tallrik!

2010-02-03

mace

Herregud vad dåligt!

Jag har under ett par år behövt äta här med jobbet.

Maten är oftast ett dåligt skämt och servicen ibland urdålig.

Kanske skulle de satsa på att försöka laga en typ av mat halvbra än alldeles för många typer urdåligt.
Kan inte välja noll stjärnor, det är synd....

Sorgligt!!!

Restaurnager, caféer och Pubar