Omdömen om Fåke Connexion AB
2011-09-28
har enbart positivt om fåke...
varför måste alla jämt klaga så fort de får chansen???
2011-05-25
en som bryr sig
har ni tänkt på att dem ringer för uppdragsgivare på uppdrag att dem ge dålig service till sina kunder? har ni tänkte på att man jobbar från ett system som de inte själva kan styra över? och att det kan bli fel vid uppringningen? har ni tänkte på vart företagare publicerar sina nummer för att bli kontaktade? har ni tänkt på att NIX fungerar bara för privatpersoner? Tipps var inte rädda och prata med dem
2011-01-04
GalnaSmeden
Namnet säger allt...
Blev uppringd 2ggr efter varandra idag, 20.55. Svarade ej. Varför vet jag inte... Surfade in på Google och hittade denna sida. Tack för uplysningen/arna^^
Fake (falsk på engelska)/Fåke Connexion AB (Kan översättas till "Falska förbindelser AB")...
Namnet säger allt. Tyvärr får man inte fram några uppgifter om företaget på allabolag.se.
Däremot får man upp en adress på eniro...
Prästgatan 23 Helsingborg.
Har hör att de tar emot besök utan att boka tid.
På sin hemsida har de bla Tele2 som referens, där jag har mitt abonnemang.
Kommer troligtvis att kontakta Tele2 imorgon o höra mig för vad de har att säga. Eventuellt sägs abonnemanget upp. Det finns ju en uppsjö av mobiloperatörer där ute idag.
2010-12-06
Peter
Jävla skitföretag. Är själv företagare och blir uppringd av ett nummer och sen finns ingen i andra ändan. Nu har det hänt flera gånger så jag ringer upp numret som ringer och möts av en lång värdelös inspelad presentation som spelar om och om igen UTAN relevant kontaktadress!
Får söka upp deras nummer via Enrio och ringer deras kundservice (042 499 47 00)och kvinnan som svarar får sina fiskar varma..!
Till eventuella företag som överväger att anlita dessa skojare. Räkna inte med att göra affärer med mig om jag får veta att ni accepterar dessa fasoner. Kom ihåg att de ringer I ERT NAMN OCH VARUMÄRKE!
2010-11-29
Idioti
Hur blir man av med detta bluffbolag som ringer och ringer och ringer precis hela tiden?
2010-11-26
Henke
idioter som ringer upp en och lägger på när man svarar, om och om igen. Förstår inte varför dom får finnas kvar!
2010-10-28
Lämna mej i fred!!!
Jag är så heligt förbannad på dem som bara ringer och ringer. Jag vill INTE ha med er att göra! Om jag har en telefonsvarare som säger att det är stängt och lik förbannat så fortsätter man att ringa!?? Jag vill anmäla dem för ofredande men hur gör man?!
2010-03-31
jacob
har just blivit övertalad och pålurad ett abonnemang som egentligen är alldeles för dyrt för mig. Säljaren va hetsig och tillgjort trevlig samt väldigt manipulativ. varning för Fåke!
2010-03-31
Trött
Ska ta reda på hur man polisanmäler för ofredande sedan blir det en anmälan! Ringer en signal och sedan blir det inget mer , detta upprepas gång på gång! Sluta trakassera folk!!!!!
2010-01-22
KALLE
Om jag säger i telefon första och andra gången ni ringer mej att jag inte är intresserad av era "tjänster" så kommer jag inte att bli mer intresserad om ni ringer igen och igen och igen.....försök att förstå ett enkelt NEJ!!!
2010-01-08
Eva
Jag har nixat min telefon! Försök att fatta det men det kanske är för svårt för er att fatta eftersom en av era säljare säger här bland omdömena att " man ringer och jävlas med folk som inte är intresserade eller har varit otrevliga" Hur barnsligt är inte det!
Om det hade funnits minussolar att lämna så hade ni fått det!
2009-12-02
När man säger att man inte är intresserad så får man till svars att man inte talade så bra svenska och att jag skulle lära mig bättre svenska.
Är det ett sånt företag folk tycker är så bra?!
Han satt och skrattade i telefonen åt mig när jag frågade om han inte förstod ett enkelt nej.
detta företag får ursäkta ordvalet men det lägsta jävla omdöme från min sida
2009-08-13
Förbannad
Varför förstår ingen att nix funkar ENDAST om man INTE har ett företag, har man företag funkar det inte, har man en enskild firma med Nix får man ringa FÖRETAGET men inte till dig som privat kund. LÄR ER DETTA.....
2009-05-11
har man nix är det inte FÖRBJUDET ATT RINGA UPP NIXKUNDER kolla upp det ist för att gnälla.
2009-04-28
Kehbab
Det är inte företagets fel att NIX inte sänder ut korrekta listor...läs på..!
2009-04-15
lect
Ett företag vars mål är att utnyttja unga människor och betala slav-lön. Inte med i kollektivavtal. Ett oseriöst företag helt enkelt. Håll er borta!
2008-12-09
,,|,,
Folk som inte fattar något och tror att nix gäller företag!! och sluta gnäll det är ett jobb, säkert mycket bättre än ert slavdrivare jobb! Ingen tycks fatta att om man säger lugnt och stilla direkt i början kommer dom skriva på pappret att ni var trevlig men ville inte, är ni otrevlig ringer man för att det är roligt och jävlas! Men ni är väl inte smarta nog!
2008-08-12
Katta
Varför inte respekter att man valt att spärra i NIX. Idioter!!!!!!!!!!!!!
2008-03-12
BHE
...och sluta att störa folk.
2007-10-26
Kattsand
Det ringer och ingen säger något. Och de struntar i att man finns med i nix-registret. Ett företag som inte bryr sig om nix-register ses inte som seriöst i branchen.
Vad är positivt med att bli uppringd varje dag på konstiga tider utan att någon är där.fick tag på dessa trakasserare i dag blir polis anmälan om dom ringer en gång till. 042499700 finns det en fysisk person ring.