Omdömen om Röstånga Gästgivaregård AB
2012-02-12
Herman
god mat, trevlig personal, fin miljö, dock större tv utbud önskades,
2012-02-12
F
Verkade som om personalen fokuserade mest på de aningen äldre gästerna. Det var väl ändå typiskt att just jag skulle få oxfiléns svansbit. Helhets intrycket var väl OK. En liten uppdatering av stället hade gett ett högre betyg. Varken nöjd eller missnöjd. Tack för mig.
2012-01-13
Malin
Spenderade en helg med släkten på Gästis i Oktober 2011. Gästispersonalen var fantastisk i sitt bemötande och vi kände oss väldigt omhuldade. Maten som serverades var utsökt god och även så vinet. De måste ha en underbar kock! Vi vandrade i Nationalparken en dag och då fick vi den beställda maten utkörd i det gröna. Mkt fin service, Tack!
Gästis rekommenderar jag verkligen till alla! Åk dit och koppla av och bara njut! Tack Köksmästare Micke med personal. Malin
2012-01-13
Ser att det är en del gamla omdömen här och jag blev chockad helt enkelt. Ett så fruktansvärt häftigt ställe att tillbringa en helg på har jag sällan upplevt. Maten var helt enkelt fantastisk och jag är inte lättflörtad, Personalen urtrevlig och än en gång "Sicken mat" Lördagens huvudrätt gick ner efter en helt fantastik förrätt enbart för att det var så otroligt gott. Ordentlig bit perfekt oxfile och tillbehören Wow säger jag baraa. Efterrätten gick ner av samma anledning så ska jag klaga så blir det på för mycket och för god mat.
Atmosfären är häftig och ska man nu klaga (är kanske inte sjyst egentligen då vi låg i hotellrum med dusch och toalett men betalade bara som för ett vanligt vandrarhem) så har jag sett finare rum men då på hotell där det kostat tiodubbelt. Jag är i alla fall hundratioprocent nöjd med allt och det måste bara vara så att hotellet fått ny ägare och personal.
2010-07-26
JL
Intrycket från hemsidan ger en känsla av finkrog med dyra priser men verkligheten är helt annorlunda. Maten vi beställde smakade ingenting, det användes absolut inga färska råvaror och upplägget kändes som det var gjort 1974.
Min flickvän är vegetarian så hon beställde "hemlagade" rotfruktsbiffar. När hon påpekade att maten inte smakade något fick hon svaret: "Vegetarianer får ju inte hela spektrat av smaker". Så är deras förklaring på att maten inte smakar bra. Skandalöst.
Jag åt kött och det var inte på något sätt bättre. Torrt smaklöst kött, burkchampinjoner och frysta grönsaker täckt av en kletig brunsås. Som att vara tillbaka i skolmatsalen.
Hur som helst berättade vi vad vi tyckte till kyparen och för det fick vi INGENTING. De månar verkligen om att få nöjda kunder.
2010-03-09
Missnöjd
Jag åt på Röstånga Gästgiveri i helgen. Maten hade kunnat komma från vilken dålig skolmatsal som helst, med det undantaget att de tog 250 spänn för den. Skamligt.
2010-03-07
Gäst
Trevlig atmosfär, men hu vilken mat. Gräsligt, fick en seg "filé" med en bearnaisesås som nog stått framme ett bra tag. När jag försiktigt påpekade att köttet kanske var något segt så fick jag ingen respons, ingen rabatt eller liknande. Sammanfattningsvis: smaklös och tråkigt till ett hiskeligt pris. Ingen höjdare tyvärr.
2009-11-09
ADL
Rubriken antyder att det skulle kunna vara en lustig upplevelse att bo här men så är tyvärr inte fallet. Inte så att det var obehagligt på något vis heller. Företaget verkar dock ha en policy att inte hantera reklamationer på ett adekvat sätt utan i stället lägga skulden på kunden. I korthet fick vi inte det vi hade betalat för och någon att klaga på fanns inte vid den sena ankomsten till hotellet. Klagomål i receptionen dagen efter hänvisades till chefen, vilken kontaktades. Initialt menade chefen att vi inte hade reklamerat omgående (svårt på ett obemannat hotell) och att vi inte uppgivit att vi var ett brudpar för då hade de varit extra noggranna... Vi hade beställt och betalat och med det anser jag att vi gjort det som rimligen förväntas av en kund. I samband med reklamationen var vi kanske något besvärliga men när kompensationen väl skulle inhämtas kände jag mej allt annat än bekväm med bemötandet. Gästis kan vara lugna - vi kommer inte att utnyttja presentkortet på smörgårsbord.
2009-08-06
Missnöjd
Hotellets hemsida visar lyxiga dubbelrum för 1250 kronor. Dyrt i klass med lyxigare hotell som ligger centralt i europeiska huvudstäder, vi förväntade oss något utöver det vanliga. Strax efter incheckningen visade det sig att rummet var inte alls vad hemsidan visade. Men framför allt fanns det bara en enkelsäng i rummet. Fösta tanken var att vi har fått fel rum. Men i receptionen sade de att de ordinarierummen var slut, de brukar lösa det så. Soffan i rummet kunde användas som andra sovplats och skulle bäddas till oss på kvällen. Kl.12 var den obäddad, vi fick leta upp kökspersonal och be dem fixa det. Sängarna var dåliga, men vi hade mer tur än våra bekanta som upptäckte kl.3 på natten att sänglinnen inte var ombytta sen förra gästen... När vi kom hem och granskade hemsidan upptäckte vi att samma ägare driver ett vandrarhem och det är ett vandrarhemsrum vi fick för 1250 kronor. Ägaren påstår att de brukar göra så och ingen annan har klagat hittills, så det måste vara fel på oss.
2009-05-05
Georg G
Besökte Röstånga Gästgivaregård med släkten i höstas, då det var gåsabord. Förrätt och dessert var mycket goda men gåsen var ensam värd priset. Perfekt service och en saftigt tillagad gås som var kronan på verket.
Ett extra plus för den mysiga, historiska atmosfären på gästgiveriet.
För oss med begränsd budget och många barn var det skönt att bo i "Piraten" ett annex med enklare rum, ungefär som ett vandarhem.
Priserna var resonabla och det fanns enklare rum för oss med tunnare plånbok.
Slutliga intrycket är att jag gärna rekommenderar Röstånga Gästis.

Maten var mycket god,bra kock.Det är bra att ¨Privaten¨ finns.Där satt vi länge och umgicks,åt snacks och drack läsk.Det var bra att det fanns tv på rummet så man kunde ligga och kolla på tv när man skulle gå och lägga sig.Rummet var fint och personalen var trevlig.