Omdömen om Best Western Hotell Klippan
2011-03-19
Nico
Bra och jätte trevlig personal, snuddar till världsklass vad gäller bemötandet. Hotelet håller bra klass med fina rymliga och rena rum och mycket bra mat. klart imponerad av denna hotel i lilla Klippan. Återvänder hit ibland när jag bara vill vara ("softa") nära men borta från min stad stressiga Helsingborg. Rekommenderas starkt! Nico Georgiadis
2011-03-16
zuzanna
Gästade på Gästis fem gånger. Mycket trevligt bemötande och super frescha rum. Sviten är oslagbar. Priserna likaså. Kvällsbufé välkommet!!
2010-08-31
Maggie
Vilket trevligt hotell!
Vi blev glatt överraskade när vi ringer 21.15 och de stänger 21.00 - !"Ett rum för natten? Visst det fixar vi!" Service utöver det vanliga bara det att svara efter stängningsdags. Hotellet är superfint renoverat, mycket smakfulla rum och sköna sängar. Ordentlig frukost och mycket trevlig personal. Rekommenderas varmt.
2009-10-12
astkal
Klippans Gästis är en liten pärla! Stylat både på ut-och insidan.Ett enkelt men utsökt snyggt hotellrum, nytt och modernt.
Maten? Somliga restaurangbesök glömmer man inte. Vi kommer att minnas Gästis trevliga restaurang, men framförallt den utsökta maten, länge. Nästan naiv men spännande uppläggning, och ack så ljuvligt gott!
Astrid och Hasse i Saltsjö Boo
2008-11-17
Nöjd kund
För en billig peng kan du övernatta på detta hotell... dom har även ett fantastiskt kök som jobbar och sliter för att göra den godaste maten till just dig. Jag har aldrig blivit missnöjd när jag bott på hotellet, tvärtom! jag har blivit överraskad att en så liten mysig kommun har ett sådant flott och fint hotell. http://www.klippanhotel.se/
Jag vill tacks för en fin upplevelse, trevlig och fräsch miljö och god frukostbuffe. Men det som gjorde vår vistelse till världsklass, det var tjejen Sandra. Underbar tjej med hjärtat på rätta stället, bär också på en erfarenhet inom yrket och det märks. Vi kommer åter. Med vänlig hälsning Britt