Omdömen om Inkassobolagen AB, E F A B
2012-03-26
besviken kund
Jag har blivit väldigt besviken på servicen och kostnaderna. Man betalar 10 000 för deras klistermärke och sen kommer fakturor på några tusen för deras arbete, som hjälper inte få obetalda fordringar.
2011-02-03
Sverker Jansson
Satt i en otrolig ekonomisk knipa, när en kompis tipsade om EFAB Inkassobolagen AB. På 2 veckor hade jag fått in de 500.000kr i obetalda fordringar som 4 av mina kunder inte betalat.
TACK, TACK, TACK från hela mitt hjärta!
2010-05-19
Ni vet vem
Jag bad er att kolla upp skulden för min kund 3 gånger och varje gång får jag en annan summa. Ni lovade att ringa upp mig förra veckan och det gjorde ni inte. Ni får två solar istället för en sol för att ni har fått beröm från en av mina största kunder.
Kära Besviken
Tyvärr vet jag inte vem du är, men kontakta mig gärna så skall vi reda ut problemet. Då du är kund har du nog vårt tel.nr, men annars är det 08-54474030.
Mikael Nordstrand
2010-04-22
Sylvia Lagerblad
Kan bara instämma med tidigare omdömen. Vi har fått en underbar service och trevligt bemötande. Samt våra drabbade kunder har bara haft positiva erfarenheter i deras möten med "skräcken" Inkassobolaget. Tack för proffsig hjälp och härlig service
2010-04-06
Olov
Tror vi har haft över 10 Inkassobyråer innan EFAB och känner nu att vi äntlligen har hittat en byrå som hjälper och inte stjälper. Samt har väldigt överkomliga priser.
2010-03-29
Christian
Har provat många olika Inkassobyråer genom åren och oftast blivit väldigt besviken på servicen och kostnaderna. Men med EFAB har jag hittat en perfekt samarbets partner. Har nu använt EFABs tjänster i 5år och är MYCKET nöjd.
Har fått så fantastisk hjälp av EFAB, vi har testat olika Inkassobyråer genom åren och har äntligen hittat rätt. Snabba, trevliga och effektiva.
Proffsigt helt enkelt är min/vår erfarenhet av EFAB Inkassobolagen AB