Fler träffar Second Handaffärer Stockholm
Saker & Ting Vintage
Tel 08 - 667 37 63, Stureg. 28, 114 36 STOCKHOLM7 omdömen för Saker & Ting Vintage:
RSS2007-09-11
Marilyn
Vintage dröm!
Tänk att jag som alltid jagar vintage utomlands har haft denna guldgruva i min egen stad utan att veta om det! Går alltid ut genom dörren med en känsla av att ha vunnit "högsta vinsten". Gör ett besök!
2007-01-16
J
En second hand pärla mitt i City!
S&T har de mest underbara kreationer du kan tänka dig! Gör ett besök; du lär inte bli besviken!
2006-11-05
beundraren
flygplanskabin med underbara klänningar
Din kabinstora butik är underbar, hit ska man gå om man ska köpa unika och egna klänningar för exempel.
2006-06-08
Maria F
New York klass!
I denna lilla butik gömmer sig ett utbud man ej kunnat drömma om! Vackra, välbehållna och fräscha klänningar för alla tillfällen. Det finns även accessoarer, skor och väskor som man piffa upp vilken vardags-grå dag somhelst! Gör ett besök!
2006-03-27
J.S
En riktig skattkammare!
Hos Saker & Ting har jag hittat de mest fantastiska klänningar och accessoarer. Den underbara butiksägarinnan vet precis vad du passar i! Bästa vintage-butiken i Stockholm.
Här finns allt för festen
En helt underbar affär som har helt fantastiska klänningar och accessoarer. Bie - butiksägarinnan - hjälper till med allt och vet vad du passar i. Här finns klänningar du bara har drömt om. Det är värt ett besök!